Παρασκευή , 25 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Χωρίς κατηγορία / Συνάντηση της δημοτικής αρχής του δήμου Β.Τζουμέρκων με τους ξενοδόχους της ΔΕ Κατσανοχωρίων

Συνάντηση της δημοτικής αρχής του δήμου Β.Τζουμέρκων με τους ξενοδόχους της ΔΕ Κατσανοχωρίων

b_450_300_16777215_00_images_diafores_xenodohoi_katsanoxwriaΑπό:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Mε τους ξενοδόχους της Δημοτικής Ενότητας Κατσανοχωρίων συναντήθηκαν, μετά από αίτημά τους, ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνος για θέματα Τουρισμού Βαγγέλης Γιωτόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Κατσανοχωρίων Τάκης Τσιλογιάννης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα τουριστικού ενδιαφέροντος τόσο για την περιοχή των Κατσανοχωρίων, όσο και για την ευρύτερη περιοχή. Οι ξενοδόχοι ενημερώθηκαν για την εξέλιξη του θέματος του κάθετου άξονα σύνδεσης της Ιόνιας Οδού με Κατσανοχώρια – Τζουμέρκα, το υπο εξέλιξη έργο ανάδειξης της περιοχής των πηγών Κλίφκης, τα σχέδια της δημοτικής αρχής για την προβολή της περιοχής και κατατέθηκαν προτάσεις για ανάδειξη και αξιοποίηση μονοπατιών και διοργάνωση γενικότερα δράσεων, που θα αυξήσουν το τουριστικό ενδιαφέρον για τα Κατσανοχώρια.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε από τον Δήμαρχο στη δρομολόγηση της τουριστικής προβολής της ευρύτερης περιοχής, μέσω ισραηλινού blogger, όπως συμφωνήθηκε με την Ένωση Επαγγελματιών του Δήμου, και τα σχετικά διαδικαστικά προβλήματα, που παρουσιάζει ένα τέτοιο εγχείρημα, μέσα στα δημοσιονομικά πλαίσια, που είναι υποχρεωμένος να λειτουργεί ένας Δήμος, προβλήματα που σύντομα προβλέπεται να ξεπεραστούν και να υλοποιηθεί στη συνέχεια η δράση.
Στη συζήτηση, που έγινε σε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα, κοινή ήταν η άποψη ότι η συνεργασία επαγγελματιών και φορέων, με σεβασμό στον ρόλο του καθενός και πίστη στην κοινή προσπάθεια, θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, η οποία ήδη βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

ΠΗΓΗ:ΔΗΜΟΣ Β.ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ

Δείτε Επίσης

Κ.Τασούλας-Η κυβέρνηση είναι πολύ ψηλά στην εκτίμηση του κόσμου , για την διαχείριση απρόβλεπτων και πολύπλοκων καταστάσεων,οι οποίες δεν έχουν λήξει

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Σήμερα ,ένα χρόνο μετά, αυτό το οποίο περισσότερο μας αναγνωρίζουν οι πολίτες και ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of