Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Συνάντηση της Μερόπης Τζούφη, με μέλη της Ένωσης Φίλων και Πασχόντων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Συνάντηση της Μερόπης Τζούφη, με μέλη της Ένωσης Φίλων και Πασχόντων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Συνάντηση πραγματοποίησε την Κυριακή  η Μερόπη Τζούφη, Βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, με μέλη της Ένωσης Φίλων και Πασχόντων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Στη συνάντηση τα μέλη της Ένωσης παρέδωσαν στη βουλευτή υπόμνημα με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα οποία έχουν επιδεινωθεί από την ανάλγητη νεοφιλελεύθερη πολιτική των τελυεταίων χρόνωνπου και ζήτησαν τη συνδρομή της στην επίλυσή τους. Στη συζήτηση που ακολούθησε ανέδειξαν τις καθημερινές δυσκολίες που βιώνουν λόγω του θεσμικού πλαισίου που δημιούργησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και οι οποίες φρόντισαν να κάνουν αφόρητη μια ήδη δύσκολη κατάσταση.

Από τη μεριά της η Βουλευτής ενημέρωσε τα μέλη της Ένωσης ότι η Κυβέρνηση και το Υπουργείο ήδη ετοιμάζουν σημαντικές παρεμβάσεις στον τομέα αυτό με στόχο τον εξορθολογισμό του συστήματος. Οι παρεμβάσεις αποσκοπούν στην εξασφάλιση ευκολότερης πρόσβασης στις κρατικές παροχές όλων των ατόμων που πραγματικά έχουν ανάγκη, στην εξάλειψη φαινομένων διαφθοράς και στη βελτίωση του θεσμικού πλαισίου.

Η Μερόπη Τζούφη εξαιτίας και της ενασχόλησης της, από πολλών ετών, με παιδιά και εφήβους που πάσχουν απο σκλήρυνση κατά πλάκας, διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την όσο πιο γρήγορη επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

 

 

 

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments