Κυριακή , 1 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση της ‘Ο.Γεροβασίλη με την Ένωση Αποφοίτων Εθνικής Σχολής Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης

Συνάντηση της ‘Ο.Γεροβασίλη με την Ένωση Αποφοίτων Εθνικής Σχολής Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης

IMG_20170209_132212Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, και βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ,Όλγα Γεροβασίλη, συναντήθηκε στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης με την Ένωση Αποφοίτων Εθνικής Σχολής Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΕΝΑΠ).

Στη συζήτηση, που διεξήχθη σε άριστο κλίμα, οι απόφοιτοι της Εθνικής Σχολής ανέφεραν πως οι θέσεις τους για τη δημόσια διοίκηση συμπίπτουν με το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης και επισήμαναν την ανάγκη μεγαλύτερης επιτάχυνσής του. Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση, αλλά και οι πιθανές δυσκολίες στην εφαρμογή τους.

Η Υπουργός διαβεβαίωσε τους απόφοιτους της ΕΣΔΑΑ ότι οι νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης θα υλοποιηθούν στο σύνολό τους και πως είναι δεδομένη η πολιτική βούληση και αποφασιστικότητα της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου για την ανασυγκρότηση του Δημοσίου.

Στη συνέχεια η ΕΝΑΠ κατέθεσε υπόμνημα με εξειδίκευση των θέσεων της Ένωσης για την προώθηση του επιτελικού κράτους και τον εξορθολογισμό των δομών της δημόσιας διοίκησης, δηλώνοντας πως η εποικοδομητική συνεργασία των αποφοίτων με το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης είναι δεδομένη.

 

 

 

Δείτε Επίσης

«Υπέρ των δωρεών από τον ιδιωτικό τομέα, αλλά με τις απαραίτητες προϋποθέσεις», διατείνεται η δημοτική παράταξη «Ιωάννινα 2023»

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Ιωάννινα 2023» σχετικά με τη λευκή ψήφο της ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of