Σάββατο , 22 Ιανουαρίου 2022
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση της παράταξης «Γιάννενα-Νέα Εποχή» με το ΔΣ του Σωματείου Ταξί

Συνάντηση της παράταξης «Γιάννενα-Νέα Εποχή» με το ΔΣ του Σωματείου Ταξί

Σε ανακοίνωση της παράταξης «Γιάννενα-Νέα Εποχή» αναφέρονται τα εξής:

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί «Ο Νεομάρτυς Γεώργιος» συναντήθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή».

Στη συνάντηση συζητήθηκαν προβλήματα που σχετίζονται με τη νομιμοποίηση, τη λειτουργικότητα και τη σήμανση των χώρων στάθμευσης των ταξί στην πόλη και στο αεροδρόμιο, ενώ έγινε εκτενής αναφορά στην αναγκαιότητα εκπόνησης μιας επικαιροποιημένης κυκλοφοριακής μελέτης.

Ο κ. Ελισάφ εξήρε τον επαγγελματισμό που δείχνει ο κλάδος καθώς και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί στην θετική εικόνα της πόλης προς τους επισκέπτες.

Επιπρόσθετα, παρουσίασε αναλυτικά την πρόταση της παράταξης για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ).

Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε επίσης η στρατηγική ανάπτυξης νέων μορφών τουρισμού (όπως για παράδειγμα τον αθλητικό τουρισμό και τον συνεδριακό τουρισμό), που θα έχει θετικό αντίκτυπο και στον κλάδο των ιδιοκτητών ταξί, ενώ έγινε αναφορά για ενδεχόμενη παροχή κινήτρων στους επαγγελματίες του κλάδου που θα επιλέξουν σε βάθος χρόνου μία πιο οικολογική λύση (ηλεκτροκίνηση, φυσικό αέριο) για την κίνηση των οχημάτων τους.

Η παράταξη «Γιάννενα-Νέα Εποχή» δεσμεύτηκε για ένα διαρκή διάλογο με τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί και εγγυήθηκε για την εποικοδομητική συνεργασία με το σύνολο των επαγγελματιών της πόλης των Ιωαννίνων.

Δείτε Επίσης

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Δηλώσεις του Μητροπολίτη για τα φωτοβολταϊκά της σε Βελλά και Ζαγόρι

Η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων εξασφάλισε από τη ΡΑΕ τρεις βεβαιώσεις παραγωγού συνολικής ισχύος 40,4 MW ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments