Δευτέρα , 18 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων

Συνάντηση της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων

Σε ανακοίνωση της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» αναφέρονται τα εξής:

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων Θεόδωρο Αθανασόπουλο είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή».

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα και τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν ήταν δύο: Το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη των Ιωαννίνων και η ανάγκη για παρουσία της τροχαίας σε ώρες αιχμής και σε κομβικά σημεία και η μεγαλύτερη αστυνόμευση στην περιφέρεια, ειδικά στις Δημοτικές Ενότητες Παμβώτιδας και Περάματος.

Ο κ. Ελισάφ υπογράμμισε ότι από την Τροχαία γίνεται αξιόλογη προσπάθεια ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση και τόνισε ότι είναι ανάγκη να αντικατασταθούν σε ορισμένα σημεία οι φωτεινοί σηματοδότες με νέας τεχνολογίας προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα.

Τόνισε ότι σκοπός της παράταξης είναι να βρεθεί μόνιμη και ουσιαστική λύση για το παρκάρισμα των τουριστικών λεωφορείων ώστε να μην δημιουργείται το αδιαχώρητο στην παραλίμνιο.

Παράλληλα μετέφερε τον προβληματισμό των κατοίκων κυρίως από τις Δημοτικές Ενότητες Παμβώτιδας και Περάματος από συμβάντα μικροεγκληματικότητας όπως και το αίτημά τους για ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας.

Δείτε Επίσης

Ενημέρωση για πανδημία, απορρίμματα και σχολεία του Δημάρχου Μ. Ελισάφ στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η πορεία της πανδημίας στην περιοχή των Ιωαννίνων, οι εξελίξεις στον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων και ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of