Κυριακή , 17 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση  του Γιάννη Στέφου(ΣΥΡΙΖΑ) με Διευθυντές Εκπαίδευσης

Συνάντηση  του Γιάννη Στέφου(ΣΥΡΙΖΑ) με Διευθυντές Εκπαίδευσης

foto-stefosΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Την Πέμπτη  ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Στέφος πραγματοποίησε συνάντηση με την Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου κα. Φωτεινού, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων κ. Τζίμα και τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων κ. Ράπτη, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.Σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του βουλευτή τονίζονται:

“Τόσο η κα Φωτεινού, όσο και οι διευθυντές εκπαίδευσης διαβεβαίωσαν τον Γιάννη Στέφο ότι στα σχολεία των Ιωαννίνων αλλά και συνολικά στην Περιφέρεια Ηπείρου τα κενά σε διδακτικό προσωπικό είναι ελάχιστα και θα καλυφθούν άμεσα, οι διαδικασίες τοποθέτησης των εκπαιδευτικών στα σχολεία τους από τα υπηρεσιακά συμβούλια ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ προχωρούν κανονικά και πως υπάρχουν όλες εκείνες οι προυποθέσεις για την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, χωρίς κενά στα σχολεία και με τα βιβλία να περιμένουν τους μαθητές.

Παρ’ όλη την πολεμική που δέχτηκε η κυβέρνηση με το τελευταίο σ/ν για την ελληνόγλωσση παιδεία στο εξωτερικό και τις ρυθμίσεις για την ιδιωτική εκπαίδευση, κοινή πεποίθηση είναι πλέον ότι τελικός και μεγάλος στόχος είναι η ποιοτική αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου για όλους, με σεβασμό στον εκπαιδευτικό, τον μαθητή και τον γονιό που χτίζουν το καλό σχολείο και αγωνιούν γι’ αυτό.”

 

 

 

Δείτε Επίσης

Ενημέρωση για πανδημία, απορρίμματα και σχολεία του Δημάρχου Μ. Ελισάφ στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η πορεία της πανδημίας στην περιοχή των Ιωαννίνων, οι εξελίξεις στον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων και ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of