Σάββατο , 18 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκπαίδευση / Συνάντηση του Γ.Στέφου(ΣΥΡΙΖΑ) ,με τους αρμόδιους του υπουργείου Παιδείας, για το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιωαννίνων

Συνάντηση του Γ.Στέφου(ΣΥΡΙΖΑ) ,με τους αρμόδιους του υπουργείου Παιδείας, για το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιωαννίνων

IMG_20170918_182107Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος συναντήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου με τους αρμόδιους του υπουργείου Παιδείας -τον σύμβουλο του υφυπουργού κ. Μπαξεβανάκη και το Δ/ντή της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης- σχετικά με τη λειτουργία του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) των Ιωαννίνων.

Στη συνάντηση, η οποία ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική, ο βουλευτής επεσήμανε μια σειρά από λειτουργικά προβλήματα που απασχόλησαν το ΣΔΕ κατά την προηγούμενη χρονιά, υποστηρίζοντας ότι αυτά θα πρέπει να ξεπεραστούν γρήγορα, έτσι ώστε το ΣΔΕ να λειτουργήσει άρτια την καινούρια σχολική χρονιά. Οι ιθύνοντες του υπουργείου επιβεβαίωσαν ότι έχει ξεκινήσει ήδη η κανονική ροή χρηματοδότησης όλων των ΣΔΕ της χώρας, ενώ έχουν ολοκληρωθεί οι ανανεώσεις αποσπάσεων και οι νέες αποσπάσεις εκπαιδευτικών για τα ΣΔΕ. Επιπλέον, τονίστηκε ότι για πρώτη φορά φέτος ολοκληρώνονται πολύ γρήγορα οι προσλήψεις ωρομισθίων, έτσι ώστε να τοποθετηθούν στα ΣΔΕ μέχρις τις αρχές Νοεμβρίου.

Ο κ.Γ. Στέφος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο που έχει επιτελεστεί όσον αφορά την επίλυση των οικονομικών και λειτουργικών προβλημάτων. Υποστήριξε ότι το κυβερνητικό έργο στον τομέα της εκπαίδευσης μπορεί να «αγγίξει» τους πολίτες, μόνο όταν τα προβλήματα επιλύονται με άμεσο και γρήγορο τρόπο, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Δείτε Επίσης

Ι.Κολοβού-.Οι εποχές γεννάνε μεγάλους ανθρώπους ,αλλά και οι μεγάλοι άνθρωποι καθορίζουν τις εποχές

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Είναι κάποιος μεγάλος.Αληθινά μεγάλος.Ακολουθώ αυτό που λέει ,να αγγίξει την αλήθεια και ακολουθώ ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of