Πέμπτη , 7 Ιουλίου 2022
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση του Γ.Στέφου (ΣΥΡΙΖΑ) με στις Πηγές Σιστρουνίου του Δήμου Δωδώνης με προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων

Συνάντηση του Γ.Στέφου (ΣΥΡΙΖΑ) με στις Πηγές Σιστρουνίου του Δήμου Δωδώνης με προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων

20160701_221124Από:Γιώργος Γκόντζος–Την Παρασκευή  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος πραγματοποίησε συνάντηση στις Πηγές Σιστρουνίου του Δήμου Δωδώνης με προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων, ενώ παρευρέθηκαν και πολλοί κάτοικοι της περιοχής.Σε σχετικό Δελτίο Τύπου του γραφείου του βουλευτή αναφέρονται τα εξής:

“Στη συζήτηση που ακολούθησε αναλύθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα τοπικά ζητήματα, ενώ κυριάρχησε το ζήτημα της ολοκλήρωσης του οδικού δικτύου Τύριας – Σιστρουνίου, θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα τους κατοίκους της περιοχής της Λάκκας Σουλίου. Ο δρόμος αυτός έχει ως τελικό στόχο την σύνδεση με την Πρέβεζα.

Στο κομμάτι Τύριας – Καταμάχης εκκρεμεί η τελική ασφαλτόστρωση, τα αποστραγγιστικά έργα καθώς και οι δύο γέφυρες που θα ολοκληρώσουν την τελική σύνδεση του δρόμου. Είναι επίσης σημαντικό να λυθεί το θέμα της στήριξης του δρόμου από τις κατολισθήσεις στον κάμπο της Αρτοπούλας. Πρόκειται να ολοκληρωθεί το κομμάτι μέχρι την Μπεστιά, ενώ γίνονται σημαντικές προσπάθειες ώστε να φτάσει μέχρι το Σιστρούνι.

Οι πρόεδροι έθεσαν και το θέμα της συντήρησης του υπάρχοντος επαρχιακού δρόμου καθώς και της αποκατάστασής του από τις ζημιές που προκλήθηκαν τον περασμένο χειμώνα.

Συζητήθηκε επίσης η αναγκαιότητα αναστήλωσης αρχαιολογικών μνημείων της περιοχής καθώς και οι απαραίτητες παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο της Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου και των Πηγών του Αχέροντα στο Σιστρούνι.

Τέλος ο βουλευτής Γιάννης Στέφος δεσμεύτηκε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις, ώστε το έργο να παραδοθεί εντός καθορισμένου χρονικού πλαισίου στους κατοίκους του Δήμου Δωδώνης.”

 

 

Δείτε Επίσης

Αύξηση του ιικού φορτίου κατά 79% δείχνουν τα λύματα των Ιωαννίνων

Την εβδομάδα 27 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2022, παρατηρήθηκαν αυξητικές τάσεις, σε σχέση με την εβδομάδα 20 ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments