Δευτέρα , 2 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Συνάντηση του Δημάρχου Δωδώνης Χρήστου Ντακαλέτση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο

Συνάντηση του Δημάρχου Δωδώνης Χρήστου Ντακαλέτση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο

 

 Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο συναντήθηκε  στην Αθήνα ο Δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης.

Η συνάντηση έγινε σε συνέχεια της επιστολής- πρόσκλησης που είχε απευθύνει ο Δήμαρχος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της μαρτυρικής Μουσιωτίτσας.

Η πρόσκληση έγινε αποδεκτή και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στις εκδηλώσεις της Μουσιωτίτσας, στις 25 Ιουλίου, όπου θα τιμηθεί η μνήμη των 152 θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Παυλόπουλο τονίζοντας ότι η παρουσία του είναι ιδιαίτερα σημαντική για την περιοχή.

Στην διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να προβληθεί και να αναδειχθεί ο Δήμος, προσπάθειες που στο επίκεντρο έχουν τον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης.

Αναφέρθηκε δε, εκτενώς στα έργα αναστήλωσης του αρχαίου θεάτρου που βρίσκονται σε εξέλιξη όπως και στις άλλες παρεμβάσεις τόσο στον αρχαιολογικό χώρο όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Δήμο Δωδώνης θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα ωστόσο με αφορμή την παρουσία του στην Μουσιωτίτσα θα επισκεφθεί και τον αρχαιολογικό χώρο Δωδώνης.

Με αφορμή την συνάντηση,ο Δήμαρχος Δωδώνης τόνισε ότι ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος τιμά το ύπατο αξίωμα της χώρας και παραμένει σύμμαχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

 

Δείτε Επίσης

Π.Μαρινάκης-(Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ)–Απαντήσεις για τον εμβολιασμό στο video της ΟΝΝΕΔ-“Εμβολιαζόμαστε με τον τρόπο που επιτάσσει η επιστήμη και κερδίζουμε πίσω τις ζωές μας”.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—  Μια  ακόμη  πρωτοβουλία  ,στα  πλαίσια της  συνολικής  καμπάνιας της  ΟΝΝΕΔ, για  τον εμβολιασμό ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of