Κυριακή , 16 Ιουνίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση του Δημάρχου με διευθυντές και προϊσταμένους του Δήμου

Συνάντηση του Δημάρχου με διευθυντές και προϊσταμένους του Δήμου

Τις κατευθύνσεις πάνω στις οποίες θα πρέπει να κινηθούν το επόμενο διάστημα έδωσε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ στους Διευθυντές και τους Προϊσταμένους των υπηρεσιών του Δήμου.

Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Παπαγεωργίου, όλοι οι αντιδήμαρχοι και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Ζωγράφος.

Βασικό ζητούμενο είναι η αποτελεσματικότητα όλων των υπηρεσιών ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη παραγωγή έργου και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, διαβεβαίωσε τους διευθυντές και τους προϊσταμένους ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει και θα επεκτείνει τη συνεργασία μαζί τους για την επίλυση όλων των ζητημάτων που ανακύπτουν.

«Με συνεργασία, θέληση, συντονισμό και κυρίως μέγιστο σεβασμό στον πολίτη, οι υπηρεσίες θα συνεχίσουν να παράγουν σημαντικό έργο. Προτεραιότητα αποτελεί η βελτίωση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ελισάφ, προσθέτοντας ότι ανάλογες συναντήσεις θα πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να μεταφέρονται προς συζήτηση τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments