Παρασκευή , 17 Αύγουστος 2018
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση του Ι.Μήτση με την Ένωση Νέων Αγροτών

Συνάντηση του Ι.Μήτση με την Ένωση Νέων Αγροτών

 

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ.Ιωάννης Β. Μήτσης συναντήθηκε χθες ,στα Γραφεία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, με τον Πρόεδρο κ.Χάρη Λιούρη και τον Αντιπρόεδρο κ. Άρη Κασσή της Ένωσης Νέων Αγροτών Ιωαννίνων.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα, αναλύοντας τα προβλήματα που υπάρχουν στην Αγροτική Οικονομία του Νομού μας, τα οποία εστιάστηκαν στα γενικά προβλήματα του Επιχειρείν που αφορούν τα υπέρμετρα φορολογικά βάρη και γενικότερα στο μη φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον για τη ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Συζητήθηκαν επίσης  τα πλεονεκτήματα των δικών μας προϊόντων και τις εν γένει πολιτικές που πρέπει να υπάρξουν για την προώθησή τους και την στήριξη των πολύ μικρών επιχειρήσεων.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Β. Μήτσης δεσμεύτηκε για την στήριξη των επιχειρηματικών επιδιώξεων της Ένωσης με όλες τις δυνατότητες που παρέχει το Ε.Ι. στα Μέλη του, μέσω των Υπηρεσιών του, των Δικτύων στα οποία συμμετέχει και των παρεμβάσεων της Διοίκησής του.

Στην Συνάντηση παραβρέθηκαν η κα. Βασιλική Παππά Οικονομικός Επόπτης και ο      κ.Σπυρίδων Μπέκας Υπεύθυνος Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Γ.Ε.Μ.Η., της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

 

Δείτε Επίσης

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕΛΙΝΑΣ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ

–Από: Χάρης Δάφλος– Ο Δήμος Κόνιτσας προσκαλεί όλους σε μια ξεχωριστή μουσική περιπλάνηση μέσω αγαπημένων ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

Αφήστε πρώτος το σχόλιό σας!

Notify of
avatar
wpDiscuz