Παρασκευή , 21 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση του Μωυσή Ελισάφ με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Ανατολής

Συνάντηση του Μωυσή Ελισάφ με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Ανατολής

Ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» υποψήφιος Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ με υποψήφιους συμβούλους της παράταξης του συναντήθηκε με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων της Κοινότητας Ανατολής όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης και της επισημάνθηκε η άμεση ανάγκη βελτίωσης των χώρων και της υλικοτεχνικής υποδομής των σχολείων.

Τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη της απαραίτητης φύλαξης των σχολείων  καθώς και του επαρκούς φωτισμού τους.

Είναι επίσης επιτακτική η δημιουργία ανοιχτών ή και κλειστών χώρων για την άθληση των παιδιών αλλά και για εκδηλώσεις.

Επιπρόσθετα, ο μεγάλος αριθμός των μαθητών καθιστά επιτακτική την άμεση  λειτουργία του 4ου Δημοτικού Σχολείου.

Ο κ. Ελισάφ και οι συνεργάτες του δεσμεύτηκαν  για τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και ενέργειες για την κατασκευή ενός νέου σχολείου σε κατάλληλο Δημοτικό οικόπεδο.

Τέλος, η παράταξη δεσμεύτηκε με την άμεση σύνδεση με το αποχετευτικό όλων των σχολείων του Δήμου, τόσο για λόγους υγιεινής όσο και για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Δείτε Επίσης

Ζ.Μακρή-Αποδείχθηκε ότι ήταν μια σωστή επιλογή .Θερμά συγχαρητήρια   στην εκπαιδευτική κοινότητα , στους γονείς, στους μαθητές και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— Αποτίμηση  των πρωτοβουλιών  της κυβέρνησης για θέματα που αφορούν την λειτουργία  των ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments