Κυριακή , 25 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Συνάντηση του Μωυσή Ελισάφ με τους υποψηφίους της Ανατολής

Συνάντηση του Μωυσή Ελισάφ με τους υποψηφίους της Ανατολής

Με τους υποψηφίους της Δημοτικής Ενότητας Ανατολής συναντήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» και υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Στην Δημοτική Ενότητα  Ανατολής έχει ολοκληρωθεί η κατάρτιση του ψηφοδελτίου όπως και ο βασικός κορμός των ψηφοδελτίων στις Κοινότητες της.

Βασικός σκοπός της συνάντησης ήταν η επεξεργασία των προτάσεων και η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων για τη δημοτική ενότητα προκειμένου να ενσωματωθούν στο τελικό πρόγραμμα, το οποίο επεξεργάζονται οι επιτροπές που έχουν συγκροτηθεί.

Η Δημοτική Ενότητα Ανατολής έχει τις ιδιαιτερότητές της αφού συνδυάζει αστικές και αγροτικές περιοχές ενώ αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς τα τελευταία χρόνια.

Η ολοκλήρωση των υποδομών, η αξιοποίηση και αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων, η διαχείριση των απορριμμάτων και οι σχολικές υποδομές ήταν μεταξύ των θεμάτων που κυριάρχησαν.

Όλοι οι υποψήφιοι της Δημοτικής Ενότητας Ανατολής μετέχουν στις επιτροπές που επεξεργάζονται τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης έχοντας έτσι τον κύριο λόγο για την περιοχή τους.

Ο επικεφαλής της παράταξης υπογράμμισε την θέση για την ενίσχυση των Κοινοτικών Συμβουλίων τόσο με αρμοδιότητες  όσο και με πόρους ώστε να επιλύουν άμεσα και αποτελεσματικά τα καθημερινά προβλήματα που ανακύπτουν.

Ο κ. Ελισάφ συνεχίζει τις συναντήσεις και τις επαφές με υποψηφίους στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες.

Δείτε Επίσης

Πανηγυρίζει το εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα στο Πάρκο Πυρσινέλλα

Το εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα, στο Πάρκο Πυρσινέλλα, πανηγυρίζει και φέτος. Την Δευτέρα 26 Ιουλίου ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of