Παρασκευή , 17 Μαΐου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση του Μ. Ελισάφ με τους κατοίκους σε Μάζια και Κρυόβρυση

Συνάντηση του Μ. Ελισάφ με τους κατοίκους σε Μάζια και Κρυόβρυση

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Γιάννενα Νεα Εποχή” αναφέρονται τα εξής:

Με τους κατοίκους στην Μάζια και την Κρυόβρυση συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ. Η υποδοχή που του επεφύλαξαν οι κάτοικοι ήταν θερμή,  ενώ και στις δύο κοινότητες έγινε εποικοδομητική και χρήσιμη συζήτηση τόσο για τα προβλήματα που υπάρχουν όσο και για τις δυνατότητες επίλυσής τους.

Τα ζητήματα καθημερινότητας και η απουσία υποδομών είναι τα κύρια προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους. Δυστυχώς παρά τις καταγεγραμμένες ανάγκες οι παρεμβάσεις δεν ήταν οι ανάλογες. Έτσι ακόμη και μικρά προβλήματα χρονίζουν με αποτέλεσμα οι κάτοικοι των κοινοτήτων να νιώθουν πολύ μακριά από τον Δήμο.

Ο καθαρισμός των δεξαμενών, ο φωτισμός και η βελτίωση των οδικών υποδομών αποτελούν τα βασικότερα προβλήματα που έθεσαν οι κάτοικοι της Μάζιας.

Η αντικατάσταση τμήματος του δικτύου ύδρευσης, η αποκατάσταση του οδικού δικτύου, η συντήρηση της πλατείας, η αξιοποίηση του κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου αποτελούν τα κυρίαρχα ζητήματα για τους κατοίκους στην Κρυόβρυση.

Ο κ. Ελισάφ τόνισε την απόφαση της παράταξής του για την ενίσχυση των Κοινοτικών Συμβουλίων με αρμοδιότητες και πόρους έτσι ώστε να αντιμετωπίζουν άμεσα και επί τόπου μικρά και καθημερινά προβλήματα που ανακύπτουν.

«Σκοπός μας είναι να μην υπάρχουν περιοχές δύο ταχυτήτων. Να μην υπάρχουν πολίτες πολλών κατηγοριών. Οφείλουμε να ακούμε τις τοπικές κοινωνίες, να είμαστε δίπλα τους και να δίνουμε άμεσες λύσεις. Μ’ αυτή την αρχή θα πορευτούμε, με ισότιμη αντιμετώπιση και με υπευθυνότητα», τόνισε ο κ. Ελισάφ.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments