Κυριακή , 30 Ιουνίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Συνάντηση του Ν.Γκόντα με τα μέλη του νεοεκλεγέντος Δ.Σ των εργαζομένων της ΔΕΥΑΙ

Συνάντηση του Ν.Γκόντα με τα μέλη του νεοεκλεγέντος Δ.Σ των εργαζομένων της ΔΕΥΑΙ

Με τα μέλη του νεοεκλεγέντος Δ.Σ των εργαζομένων  της ΔΕΥΑΙ, συναντήθηκε χθές ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ» κ. Γκόντας και συζήτησαν θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης.Σην ανακοίνωση της παράταξης για την συνάντηση επισημαίνονται:

 ”Η Πρόεδρος των εργαζομένων κ. Σηφακάκη, αλλά και όλα τα μέλη του ΔΣ, κατά την ενημέρωση τους προς τον κ. Γκόντα, αναφέρθηκαν στον όγκο των προβλημάτων που έχουν συσσωρευτεί στην επιχείρηση, τα οποία δυσχεραίνουν τόσο το έργο των εργαζομένων όσο και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

 ΄΄Η διασπορά των υπηρεσιών που έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα όχι μόνο δεν έλυσε προβλήματα αλλά τα πολλαπλασίασε, με αποτέλεσμα σήμερα να χάνεται χρόνος και να σπαταλάται χρήμα για να λειτουργήσει η επιχείρηση στο σύνολό της.

  Ενώ υπήρξε πρόταση για συγκέντρωση όλων των υπηρεσιών στο χώρο του ΚΕΠΑΒΙ, εν τούτοις η διοίκηση της ΔΕΥΑΙ απορρίπτει  αυτή την πρόταση και προσανατολίζεται στην συγκέντρωση σε χώρους εντελώς ακατάλληλους και χωρίς τις κατάλληλες υποδομές έτσι ώστε να υπάρξει η λειτουργικότητα που απαιτούν οι σημερινές συνθήκες.

 Το σπουδαιότερο δε είναι ότι ένα τέτοιο εγχείρημα είναι πολύ κοστοβόρο, αφού θα κοστίσει αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ  όπως και η προηγούμενη μετακίνηση,χωρίς θετικό προσδοκόμενο αποτέλεσμα, με τους πολίτες σε δύσκολους οικονομικά καιρούς, να καλούνται να καλύψουν για μια ακόμη φορά το τεράστιο κόστος μετεγκατάστασης»

 Αυτά τονίστηκαν μεταξύ των άλλων από την πλευρά των εργαζομένων στην ΔΕΥΑΙ  προς τον κ. Γκόντα, ο οποίος κατανόησε πλήρως την δυσχερή θεση στην οποία έχει περιέλθει η επιχείρηση τα τελευταία χρόνια και δήλωσε ότι « Με την συνήθη προχειρότητα, τις γνωστές παλινωδίες των ιθυνόντων και ανάλογα με τα γούστα του εκάστοτε ισχυρού της ΔΕΥΑΙ, επιβαρύνουν την επιχείρηση με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που καταλήγουν στις πλάτες των Γιαννιωτών πολιτών. Η προηγούμενη μετακίνηση στοίχσε στη ΔΕΥΑΙ 250.000 ευρώ, πλέον του λειτουργικού κόστους, που την επιβαρύνει περαιτέρω σε καθημερινή βάση. Οι υπηρεσίες της επιχείρησης επιβάλλεται  να λειτουργούν σε κοινό χώρο που να είναι απόλυτα λειτουργικός και κυρίως προσβάσιμος στους συμπολίτες μας ,οι οποίοι σήμερα είναι αναγκασμένοι να τρέχουν από την μία άκρη του δήμου στην άλλη για την εξυπηρέτησή τουςΈνας τέτοιος χώρος είναι το ΚΕΠΑΒΙ για το οποίο έχει γίνει συζήτηση στην ΔΕΥΑΙ»   

 

Δείτε Επίσης

Ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ Ιωαννίνων αναδεικνύουν ζητήματα των ΑμεΑ, θετικές πρωτοβουλίες και τονίζουν : Θέμα παιδείας η στάση των συμπολιτών μας

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—- Θέματα που αφορούν τα Άτομα με Αναπηρία, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσον ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x