Τετάρτη , 15 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Συνάντηση του πρύτανη Ιωαννίνων με τον κ. Yu Jae Won, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ξένων Σπουδών του Hankuk της Nότιας Κορέας.

Συνάντηση του πρύτανη Ιωαννίνων με τον κ. Yu Jae Won, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ξένων Σπουδών του Hankuk της Nότιας Κορέας.

DSC_5653Από:Γιώργος Γκόντζος

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητής κ. Γεώργιος Καψάλης, υποδέχτηκε, με ιδιαίτερη χαρά, την Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016, στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τον κ. Yu Jae Won, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ξένων Σπουδών του Hankuk της Nότιας Κορέας.

Το Πανεπιστήμιο Hankuk είναι το μοναδικό Πανεπιστήμιο της Νότιας Κορέας, στο οποίο διδάσκονται οι Ελληνικές Σπουδές και η Ελληνική Γλώσσα. Τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο του Κέντρου Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, επισκέπτεται το Πανεπιστήμιό μας ένας ικανός αριθμός φοιτητών από το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο.

Σκοπός της επίσκεψης του κ. Yu Jae Won ήταν η διεύρυνση της συνεργασίας ανάμεσα στα δύο Ιδρύματα. Έτσι αποφασίστηκε η υπογραφή ενός κοινού Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, στο οποίο, εκτός των άλλων, θα προβλέπεται η ενίσχυση της ανταλλαγής φοιτητών. Μάλιστα, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων θα προβεί στη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης πρότασης, ώστε φοιτητές του Πανεπιστημίου του Hankuk που σπουδάζουν Ελληνικά να έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού φοιτητές για ένα ολόκληρο εξάμηνο.

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of