Δευτέρα , 2 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Συνάντηση του Σ.Ιωάννου με εκπροσώπους του ΙΓΜΕ

Συνάντηση του Σ.Ιωάννου με εκπροσώπους του ΙΓΜΕ

DSCN9706Από:Γιώργος Γκόντζος

Συνάντηση είχε  ο  Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας  Στράτος Ιωάννου με τον πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων στο ΙΓΜΕ  Χάρη Σμυρνιώτη και τον γεωλόγο της Περιφερειακής Μονάδας Ηπείρου του ΙΓΜΕ  Πάσχο Παναγιώτη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωσης για τις τρέχουσες εξελίξεις και την πορεία του ΙΓΜΕ. Από τον πρόεδρο του συνδικάτου του ΙΓΜΕ παρουσιαστήκαν τα διαρκώς διογκούμενα προβλήματα που ανακύπτουν από  τη συνεχιζόμενη υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση του Ινστιτούτου, συνθήκες που οδηγούν σε λειτουργική ασφυξία, απαξίωση και μαρασμό τον μοναδικό φορέα έρευνας του ορυκτού πλούτου της χώρας.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε την αξία και την προσφορά του ΙΓΜΕ στην περιφέρεια Ηπείρου και ιδιαίτερα στην περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας με τη συμβολή του σε θέματα αντιμετώπισης υδρευτικών προβλημάτων και φυσικών καταστροφών.

Κοινή διαπίστωση είναι η στήριξη του ΙΓΜΕ  με προσωπικό και μέσα για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες της χώρας,  με τη πολύτιμη γεωλογική γνώση και δυνατότητες που διαθέτει.

Δείτε Επίσης

Η Βουλή των Ελλήνων χρηματοδοτεί την ανέγερση Μνημείου Πεσόντων του Έπους του 1940 στο Καλπάκι

«Η Βουλή σήμερα εκπληρώνει ένα ιστορικό χρέος απέναντι στους 14.000 ανθρώπους που έπεσαν στα πεδία ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of