Τετάρτη , 1 Δεκεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων:”Κάλεσμα συστράτευσης για την νικηφόρο παρουσία μας στις εκλογές ”

ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων:”Κάλεσμα συστράτευσης για την νικηφόρο παρουσία μας στις εκλογές ”

siriza

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε στις 26 Αυγούστου, με τη συμμετοχή των βουλευτών του κόμματος,  με ανακοίνωση της απευθύνει ”κάλεσμα συστράτευσης στα μέλη, στους φίλους και στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για την νικηφόρο παρουσία μας στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.” Στην ανακοίνωση επισημαίνεται :

Μετά από μήνες σκληρής διαπραγμάτευσης κάτω από συνθήκες οικονομικής ασφυξίας και εκβιασμών καταλήξαμε σε μια συμφωνία, που αναμφίβολα περιλαμβάνει σκληρά μέτρα, αλλά δίνει το περιθώριο να αγωνιστούμε με μεγαλύτερη εμπειρία και αποφασιστικότητα για να ανοίξουμε νέους δρόμους.

Η διακυβέρνηση αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα έδωσε δείγματα θετικής γραφής παρά τα λάθη και τις παραλήψεις μας.

Τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων είναι εδώ και δίνουν την μάχη για να αποκτήσει ξανά η Ελλάδα αριστερή διακυβέρνηση, που θα εξασφαλίσει οικονομική ανάπτυξη σε όφελος του λαού και του τόπου, που θα προστατεύσει εκείνες τις κοινωνικές ομάδες που συνεχίζουν να πλήττονται από την κρίση των τελευταίων πέντε  μνημονιακών χρόνων.

Έχουμε πλήρη συνείδηση και των δυσκολιών και των στοχεύσεων των αντίπαλων δυνάμεων που από την αρχή επεδίωκαν την αριστερή παρένθεση. Στις νέες συνθήκες θα αγωνιστούμε μαζί με ολόκληρη την κοινωνία, που άντεξε όλους αυτούς τους μήνες σε πολύ δύσκολες συνθήκες – όπως αυτό αποτυπώθηκε και στο συγκλονιστικό ΟΧΙ-  ώστε να δημιουργήσουμε τους όρους για το διαρκή απεγκλωβισμό από τα νεοφιλελεύθερα προγράμματα.

 

 

 

 

Το Γραφείο

Δείτε Επίσης

Α.Λάνταβος-Αισιόδοξος για τελική επικράτηση Ν.Ανδρουλάκη- Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για υποψήφιος βουλευτής στο νομό Ιωαννίνων

  Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Και οι πέντε κράτησαν έναν πολιτισμένο διάλογο μεταξύ τους , πολιτικά επιχειρήματα ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments