Παρασκευή , 18 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Σχόλιο του Υποψήφιου Περιφερειάρχη του ΚΚΕ με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», για την παρουσία του Υπ. Υγείας στο ΠΓΝΙ.

Σχόλιο του Υποψήφιου Περιφερειάρχη του ΚΚΕ με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», για την παρουσία του Υπ. Υγείας στο ΠΓΝΙ.

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” στην Ήπειρο αναφέρονται τα εξής:

“Όταν ο Υπ. Υγείας της «αριστερής» κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται στην προεκλογικού τύπου φιέστα στο ΠΓΝΙ από την πίσω πόρτα, με την συνοδεία δεκάδων μελών των σωμάτων ασφαλείας, τότε καταρρέει το φιλολαϊκό αφήγημα περί αναβάθμισης του συστήματος Δημόσιας Υγείας και εξόδου της χώρας από τα μνημόνια.

Όχι πως ο Υπουργός Υγείας δεν είχε αντιληφθεί ότι είναι ανεπιθύμητος αυτός και η πολιτική της κυβέρνησής του στην Ήπειρο.

Απλά μας επιβεβαιώνει ότι αισθάνεται περισσότερο άνετα να λογοδοτεί στους φαρμακοβιομήχανους και λοιπούς επιχειρηματικούς ομίλους που λυμαίνονται το χώρο της υγείας, παρά να έρθει αντιμέτωπος με τον ίδιο το λαό.

Φυσικό, αφού αυτούς υπηρετεί, όπως απέδειξε γι’ ακόμη μια φορά τον προηγούμενο μήνα με την ψήφιση της τροπολογίας – δωράκι 20 εκ ευρώ στους φαρμακοβιομήχανους.

Οι βιοπαλαιστές της Ηπείρου να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Απέναντι στα ψέματα και στις αυταπάτες, προτάσσουμε τις δικές μας ανάγκες.

Αποκλειστική δημόσια και δωρεάν υγεία με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης.

Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για τη στελέχωση του νοσοκομείου και αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στην υγεία.”

Δείτε Επίσης

Ν.Τσιριγώτη(Λαϊκή Συσπείρωση Μυτιλήνης):Η κυβέρνηση επιδιώκει να εφαρμόσει την συνθήκη ΕΕ-Τουρκίας .Δεν θέλουμε το νησί μας να είναι φυλακή ανθρώπων. Η αστική τάξη της Τουρκίας εργαλειοποιεί το φαινόμενο των προσφυγικών ροών

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—   «Η κυβέρνηση επιδιώκει να εφαρμόσει την συνθήκη ΕΕ-Τουρκίας  και να αφήσει αυτούς τους   ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of