Πέμπτη , 29 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Σύσκεψη για τις αθλητικές εγκαταστάσεις των Ιωαννίνων

Σύσκεψη για τις αθλητικές εγκαταστάσεις των Ιωαννίνων

IMG_1543O  Υφυπουργός Πολιτισμού και  Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδης, επισκέφτηκε σήμερα την Περιφέρεια Ηπείρου, όπου σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό την Προεδρία της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ιωαννίνων κ. Τατιάνας Καλογιάννη εξετάστηκαν ζητήματα που αφορούν τις αθλητικές υποδομές στην περιοχή των Ιωαννίνων. Στη σύσκεψη μετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ι. Συναδινός, ο Αντιπεριφερειάρχης Νεολαίας,  Άθλησης και Εθελοντισμού. κ. Β. Παπαχρήστου, οι βουλευτές Χρ. Μαντάς, Ι. Στέφος, Μ. Τζούφη,  ο Πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ (και περιφερειακός σύμβουλος) Σπ. Πάικας κ.α..

Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Τ. Καλογιάννη αναφέρθηκε στη συνεχή συνδρομή της Περιφέρειας στη συντήρηση και λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων και στην πρόθεση της Περιφερειακής Αρχής να συμβάλλει και μελλοντικά στην αντιμετώπιση προβλημάτων που υπάρχουν, μέσω υπογραφής προγραμματικών συμβάσεων με την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ.  Επίσης, αναφέρθηκε στο θέμα της ενεργειακής αναβάθμισης των εγκαταστάσεων ΕΑΝΚΙ κ.α., στα πλαίσια της υλοποίησης της πρωτοβουλίας ELENA, που χειρίζεται η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Ο Υφυπουργός κ. Γ. Βασιλειάδης τόνισε ότι είναι απαραίτητη η συνεργασία για   τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή, επισημαίνοντας παράλληλα τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες που υπάρχουν. Τέλος συμφωνήθηκε να υπάρχει τακτική επικοινωνία για προώθηση και επίλυση ζητημάτων που αφορούν  τις αθλητικές υποδομές.

Δείτε Επίσης

«Δεν το χρειάζεσαι; Χάρισέ το σε κάποιον που το έχει ανάγκη» κοινωνική δράση του ΟΚΠΑΠΑ

Ο «ΟΚΠΑΠΑ»με αγάπη και σεβασμό καλεί τους συμπολίτες να εκφράσουν την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of