Δευτέρα , 14 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Σ.Καλογιάννης:Οι περιστάσεις απαιτούν σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

Σ.Καλογιάννης:Οι περιστάσεις απαιτούν σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

bouli-o-anaplirotis-upourgos-anaptuksis-stauros-kalogiannis-arxeiou

Δήλωση Σταύρου Καλογιάννη( πρώην υφυπουργού και πρώην βουλευτή της ΝΔ στο νομό Ιωαννίνων),  για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

 Στο χθεσινό δημοψήφισμα ο Ελληνικός λαός ψήφισε ένα ισχυρό «όχι», ανεξαρτήτως των όρων διεξαγωγής του. Η απόφαση είναι σεβαστή. Ο Πρωθυπουργός οφείλει να κινηθεί ταχύτατα για την επίτευξη συμφωνίας με τους Ευρωπαίους εταίρους μας, ώστε να επαναλειτουργήσει αμέσως η οικονομία, η οποία βρίσκεται σε κώμα, με κλειστές Τράπεζες και τραγικές συνέπειες για τους συμπολίτες μας, λόγω αφρόνων κυβερνητικών ενεργειών. Οι περιστάσεις απαιτούν σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

Για τη Νέα Δημοκρατία αρχίζει μία νέα εποχή. Ο Αντώνης Σαμαράς πέτυχε με τις Κυβερνήσεις του, τα προηγούμενα χρόνια, να κρατήσει τη χώρα όρθια μέσα στη ζώνη του ευρώ, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες.

Με ενότητα και ψυχραιμία συνεχίζουμε το έργο μας, ως Νέα Δημοκρατία, με γνώμονα τη συνέχιση της Ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδας και την ανόρθωση της εθνικής οικονομίας.

Δείτε Επίσης

Αντίθετος στην ανάθεση αποκομιδής απορριμάτων από τον Δήμο Ιωαννιτών στην EnAct ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Ιωαννίνων

Για «φάμπρικα ιδιωτικοποιήσεων, με τον λαό να πληρώνει το μάρμαρο» κάνει λόγο σε σχετική ανακοίνωσή ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of