Τρίτη , 28 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Την Πέμπτη 30 Αυγούστου το λαϊκό γλέντι του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία

Την Πέμπτη 30 Αυγούστου το λαϊκό γλέντι του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία

–Από: Χάρης Δάφλος–

Γλέντι με παραδοσιακή μουσική διοργανώνει το ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία, την Πέμπτη 30 Αυγούστου το βράδυ με τους Σταύρο Καψάλη και Ηλία Πλαστήρα.

«Αλληλεγγύη, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι να ματώνεις μήνες έξω από το Market in, κόντρα στην κρατική καταστολή, στο πογκρόμ μηνύσεων και τους μπράβους της εργοδοσίας, διεκδικώντας το αυτονόητο, ανάκληση των απολύσεων, να επιμένεις στη λειτουργία των λαϊκών μαθημάτων αλληλεγγύης, παρέχοντας δωρεάν στήριξη όλα αυτά τα χρόνια, σε πάνω από 300 παιδιά λαϊκών οικογενειών, να απαιτείς την επανασύνδεση του ρεύματος, να αποτρέπεις πλειστηριασμούς σπιτιών του γείτονα, του συναδέλφου σου, να δίνεις από το υστέρημα σου για την ανακούφιση του πυρόπληκτου, του πλημμυροπαθή» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ για το γλέντι που διοργανώνει για πέμπτη φορά τα τελευταία χρόνια, στο τέλος του καλοκαιριού.

Δείτε Επίσης

Κ.Νικολακόπουλος-Προέχει η δημόσια υγεία και όχι η ατομική μας επιθυμία.Η αριστερά είναι με την ζωή, δεν μπορεί να είναι με τον θάνατο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—–“Στην περίπτωση των μεταδοτικών ασθενειών δεν ισχύει το αυτεξούσιο του σώματος ,όπως αν έχουμε ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of