Τρίτη , 2 Ιουλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Την Σήμερα Παρασκευή στην Άρτα η 28η Πανελλήνια Γενική Συνέλευση των ΔΕΥΑ

Την Σήμερα Παρασκευή στην Άρτα η 28η Πανελλήνια Γενική Συνέλευση των ΔΕΥΑ

afisaΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Σήμερα Παρασκευή 2 Ιουνίου αρχίζει στην Άρτα η 28η Πανελλήνια Γενική Συνέλευση των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης. Πρόκειται για μια εκδήλωση που θα προβάλλει πανελλαδικά την περιοχή , καθώς συγκεντρώνει το ενδιαφέρον σχεδόν 400 συνέδρων από όλη τη χώρα, ενώ αναμένεται να συζητηθούν πολύ ενδιαφέροντα θέματα αναφορικά με σημαντικά θέματα που απασχολούν όλες τις ΔΕΥΑ.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε από το απόγευμα της Πέμπτης, στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» με την   κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της ΕΔΕΥΑ, ενώ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων, σακολούθησε η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΔΕΥΑ.
Σήμερα Παρασκευή 2 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Πανελλήνια Γενική Συνέλευση με ώρα έναρξης στις 9:00 το πρωί στο ξενοδοχείο Βυζαντινό.
Με δηλώσεις ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης ανέφερε:
«Εδώ και 2 χρόνια είχαμε προτείνει να πραγματοποιηθεί στην Άρτα η φετινή διοργάνωση. Ευχαριστούμε την Ένωση των ΔΕΥΑ και τον Πρόεδρό της κ. Γιώργο Μαρινάκη που αποδέχθηκε την πρότασή μας. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διοργάνωση, η οποία φέρνει στην επιφάνεια πολύ ενδιαφέροντα θέματα που απασχολούν όλες τις ΔΕΥΑ και κατ’ επέκταση όλους τους πολίτες. Παράλληλα, θα μας δοθεί μια μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε στους συνέδρους της ομορφιές της Άρτας, όπως τα Μνημεία μας, την Κορωνησία, τη Ροδαυγή, τα Ιαματικά Λουτρά κ.α. Η παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων από όλη τη χώρα στην περιοχή μας θα τονώσει την τοπική οικονομία και ήδη η πληρότητα στα ξενοδοχεία της πόλης αγγίζει το 100%, ενώ μεγάλες πληρότητες υπάρχουν και σε ξενοδοχεία σε γειτονικές πόλεις, όπως η Φιλιππιάδα και το Μενίδι»

Δείτε Επίσης

Τριήμερο δράσεων Αστρονομίας στα Ιωάννινα 11-13 Απριλίου 2024

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών και Δραστηριότητες για το ευρύ κοινό Ηράκλειο Κρήτης, 1η Απριλίου 2024. Το Ινστιτούτο ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x