Τρίτη , 15 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Την Σήμερα Παρασκευή στην Άρτα η 28η Πανελλήνια Γενική Συνέλευση των ΔΕΥΑ

Την Σήμερα Παρασκευή στην Άρτα η 28η Πανελλήνια Γενική Συνέλευση των ΔΕΥΑ

afisaΑπό:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Σήμερα Παρασκευή 2 Ιουνίου αρχίζει στην Άρτα η 28η Πανελλήνια Γενική Συνέλευση των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης. Πρόκειται για μια εκδήλωση που θα προβάλλει πανελλαδικά την περιοχή , καθώς συγκεντρώνει το ενδιαφέρον σχεδόν 400 συνέδρων από όλη τη χώρα, ενώ αναμένεται να συζητηθούν πολύ ενδιαφέροντα θέματα αναφορικά με σημαντικά θέματα που απασχολούν όλες τις ΔΕΥΑ.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε από το απόγευμα της Πέμπτης, στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» με την   κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της ΕΔΕΥΑ, ενώ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων, σακολούθησε η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΔΕΥΑ.
Σήμερα Παρασκευή 2 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Πανελλήνια Γενική Συνέλευση με ώρα έναρξης στις 9:00 το πρωί στο ξενοδοχείο Βυζαντινό.
Με δηλώσεις ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης ανέφερε:
«Εδώ και 2 χρόνια είχαμε προτείνει να πραγματοποιηθεί στην Άρτα η φετινή διοργάνωση. Ευχαριστούμε την Ένωση των ΔΕΥΑ και τον Πρόεδρό της κ. Γιώργο Μαρινάκη που αποδέχθηκε την πρότασή μας. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διοργάνωση, η οποία φέρνει στην επιφάνεια πολύ ενδιαφέροντα θέματα που απασχολούν όλες τις ΔΕΥΑ και κατ’ επέκταση όλους τους πολίτες. Παράλληλα, θα μας δοθεί μια μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε στους συνέδρους της ομορφιές της Άρτας, όπως τα Μνημεία μας, την Κορωνησία, τη Ροδαυγή, τα Ιαματικά Λουτρά κ.α. Η παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων από όλη τη χώρα στην περιοχή μας θα τονώσει την τοπική οικονομία και ήδη η πληρότητα στα ξενοδοχεία της πόλης αγγίζει το 100%, ενώ μεγάλες πληρότητες υπάρχουν και σε ξενοδοχεία σε γειτονικές πόλεις, όπως η Φιλιππιάδα και το Μενίδι»

Δείτε Επίσης

Ευχές από Μ. Ελισάφ για τους υποψηφίους των πανελλαδικών

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ εύχεται σε όλους ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of