Παρασκευή , 30 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Την Τρίτη η προεκλογική εκδήλωση του ψηφοδελτίου ΑΝΤΑΡΣΥΑ -ΕΕΚ — Σχόλιο για την ομιλία Α.Τσίπρα

Την Τρίτη η προεκλογική εκδήλωση του ψηφοδελτίου ΑΝΤΑΡΣΥΑ -ΕΕΚ — Σχόλιο για την ομιλία Α.Τσίπρα

oxi

Κεντρική προεκλογική  εκδήλωση στα Γιάννενα

 Η εκλογική συνεργασία ΑΝΤΑΡΣΥΑ- ΕΕΚ και ανένταχτων αγωνιστών-ιων της Αριστεράς προσκαλεί τον Γιαννιώτικο λαό στην κεντρική προεκλογική της εκδήλωση/ ομιλία που θα γίνει την Τρίτη 15/9/2015  στις 20:00 στο προεκλογικό της  κέντρο  στο Τσιουκάνη.

Κεντρικός της ομιλητής θα είναι ο Μιχάλης Ρίζος – ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μέλος ΠΕ του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Σχόλιο για την Ομιλία  Α.Τσίπρα στα Γιάννενα

Σε ανακοίνωση του Γραφείου τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων σημειώνονται τα εξής:
”Προκλητικός ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στα Γιάννενα. Σα να μη συνέβη τίποτε πριν από δύο μήνες, όταν μετέτρεψε το περήφανο και σαρωτικό «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού σε ταπεινωτικό «ΝΑΙ» και ένα ακόμα μνημόνιο, σκληρό και αδυσώπητο για τους εργαζόμενους, φιλικό και «μεταρρυθμιστικό» για τα αφεντικά, ο κ. Τσίπρας ήρθε να μας πει ότι… δεν γονάτισε. Ότι «διαπραγματεύτηκε», ότι «κατάφερε», ότι «εγγυάται», ότι «θα διαχειριστεί». Όλα ψέματα, καρικατούρα της αριστεράς που έχει στο μυαλό του ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μιας αριστεράς που παραμένει παγιδευμένη, υπάκουη και γονυκλινής στην Ε.Ε. της απολυταρχίας, του σκληρού καπιταλισμού και του εναγκαλισμού με το φασισμό, που υπακούει, όχι στις επιταγές του λαού, αλλά στο ευρώ και τους ταγούς του.

Δεν υπήρχε πριν και δεν υπάρχει και τώρα καμία αυταπάτη:
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εντολοδόχος του «παλατιού των Βρυξελλών» και σε δεκαπέντε μέρες, ο κ. Τσίπρας θα έχε ξεχάσει και πάλι τα λεγόμενά του , όταν θα συνεργάζεται με όλο το μπλοκ υποστήριξης της εξοντωτικής πολιτικής της ΕΕ στη Βουλή.

Τέλος, μέχρι εδώ. Να κάνουμε ανταρσία στα «παλάτια» της ΕΕ, να αποτινάξουμε το ζυγό του ευρώ”

 

Δείτε Επίσης

«Χωρίς διαβούλευση στο δημοτικό συμβούλιο το νέο τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων», διαμαρτύρεται η Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα

Για απουσία οποιασδήποτε μορφής διαβούλευσης στο δημοτικό συμβούλιο κάνει λόγο η Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα, ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of