Πέμπτη , 26 Νοεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Τοποθέτηση της Μ. Τζούφη(ΣΥΡΙΖΑ) για τη Δράση Ενάντια στην Εμπορία Ανθρώπων

Τοποθέτηση της Μ. Τζούφη(ΣΥΡΙΖΑ) για τη Δράση Ενάντια στην Εμπορία Ανθρώπων

%ce%a4%ce%96%ce%9f%ce%a5%ce%a6%ce%97%ce%9c%ce%95%ce%a1%ce%9f%ce%a0%ce%97Από:Γιώργος Γκόντζος–Επίσκεψη μελών της ομάδας εμπειρογνωμόνων του Συμβουλίου της Ευρώπης για την καταπολέμηση της Εμπορίας των Ανθρώπων (GRETA) πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεδρίασης της Υποεπιτροπής της Βουλής για την Καταπολέμηση της Εμπορίας και της Εκμετάλλευσης Ανθρώπων της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.( το βίντεο της ομιλίας httpssss://www.youtube.com/watch?v=bm7fysP92t0)

Η αντιπροσωπεία της ομάδας GRETA, αποτελούμενη από τους κ.κ. RyszardPiotrowicz (μέλος), RitaTheodorou Superman (μέλος), PetyaNestorova (Εκτελεστική Γραμματέας της Σύμβασης) καιMarkusLehner (Διοικητικό Στέλεχος στη Γραμματεία της Σύμβασης)ενημέρωσε τα μέλη της Υποεπιτροπής, ενώ στη συνάντηση συμμετείχαν και οι κ.κ. Ηρακλής Μοσκώφ, Εθνικός Εισηγητής για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων και Μαρία Βερβερίδου, Εμπειρογνώμονας στο Γραφείο του Εθνικού Εισηγητή.

Η βουλευτής Ιωαννίνων μεταξύ άλλων ανέφερε πως «το πρόβλημα της εμπορίας των ανθρώπων δεν είναι σημερινό φαινόμενο, προϋπήρχε της κρίσης, έχει και άλλες μορφές μετά την κρίση, ενώ η προσφυγική κρίση διαμορφώνει πληθυσμούς ευάλωτους στη βία, ιδιαίτερα για τα ασυνόδευτα παιδιά».

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Κατάθεση ερώτησης της Μερόπης Τζούφη προς την Υπουργό Παιδείας για τους «2.000 μαθητές που παραμένουν αποκλεισμένοι από την τηλεκπαίδευση στα Ιωάννινα»

Την άμεση κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε τεχνολογικό εξοπλισμό (tablets, laptops) στο πλαίσιο της τηλεκπαίδευσης ζητά ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of