Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας εκφράζει την αντίθεσή του στις πολιτικές υποβάθμισης της δημόσιας και δωρεάν υγείας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας εκφράζει την αντίθεσή του στις πολιτικές υποβάθμισης της δημόσιας και δωρεάν υγείας.

preveza_1

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας,  στην  συνεδρίασή του, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή  30Η  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ενέκρινε ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ την έκδοση του  κάτωθι ψηφίσματος.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας εκφράζει την αντίθεσή του στις πολιτικές υποβάθμισης της δημόσιας και δωρεάν υγείας.

Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε έντονα την απαξίωση και την υποβάθμιση των δομών υγείας.

Το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας δεν αποτελεί εξαίρεση. Υποβαθμίζεται συστηματικά η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, με τελευταίο παράδειγμα την αναστολή λειτουργίας της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας.

Ζητάμε την άμεση κρατική χρηματοδότηση, καθώς και τη στελέχωση με μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, για τη σωστή και ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου μας.

Παράλληλα αποφασίζουμε την πραγματοποίηση ευρείας σύσκεψης όλων των Φορέων της Πρέβεζας, με σκοπό την ενημέρωση και την ανάδειξη του προβλήματος, αλλά και το συντονισμό επαφών με το αρμόδιο Υπουργείο καθώς και περαιτέρω κινητοποιήσεων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

 

                              ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Δείτε Επίσης

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων απαιτεί πρόσθετα μέτρα στα πτηνοσφαγεία

Σε ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων σχετικά με την εμφάνιση επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στα πτηνοσφαγεία της ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of