Κυριακή , 7 Μαρτίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Το Κ.Α.Π.Η.  «Αρωγή» του δήμου Σουλίου, στην θεατρική παράσταση «Τσετσέ»

Το Κ.Α.Π.Η.  «Αρωγή» του δήμου Σουλίου, στην θεατρική παράσταση «Τσετσέ»

soyli-1soyli-2soyli-3Από:Γιώργος Γκόντζος–Το Κ.Α.Π.Η. του Ν.Π.Δ.Δ. «Αρωγή» του Δήμου Σουλίου ,και συγκεκριμένα 75 μέλη του, έδωσαν δυναμικό παρών στην θεατρική παράσταση «Τσετσέ» , του σπουδαίου Ιταλού δραματουργού Luigi Pirandello, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, την Τετάρτη 30/11/2016.

Η παράσταση παρουσιάστηκε από την θεατρική ομάδα ΘΕ.ΑΜ.Α.(Θέατρο Ατόμων με Αναπηρία), και εκτός των άλλων σκοπός της εκδήλωσης ήταν να καταλάβει το κοινό , πως καμία μορφή αναπηρίας δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρα του ανθρώπου.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και ο Καθηγητής Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής κ. Παππάς Ευάγγελος (Επιστημονικός Υπεύθυνος της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής έρευνας και παρέμβασης), ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Σουλίου για την παρουσία  τους , και εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για το έργο που λαμβάνει χώρα στο Κ.Α.Π.Η.

Τέλος ,τα μέλη επέστρεψαν στην Παραμυθιά με τις καλύτερες εντυπώσεις ,και με κοινή την διαπίστωση για το πόση δύναμη κρύβει ό άνθρωπος μέσα του…

Δείτε Επίσης

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ

Ο Δήμος Κόνιτσας έστειλε την εξής συγχαρητήρια επιστολή στους μαθητές του ΕΠΑΛ Κόνιτσας για τη ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of