Σάββατο , 29 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Το Κ.Α.Π.Η.  «Αρωγή» του δήμου Σουλίου, στην θεατρική παράσταση «Τσετσέ»

Το Κ.Α.Π.Η.  «Αρωγή» του δήμου Σουλίου, στην θεατρική παράσταση «Τσετσέ»

soyli-1soyli-2soyli-3Από:Γιώργος Γκόντζος–Το Κ.Α.Π.Η. του Ν.Π.Δ.Δ. «Αρωγή» του Δήμου Σουλίου ,και συγκεκριμένα 75 μέλη του, έδωσαν δυναμικό παρών στην θεατρική παράσταση «Τσετσέ» , του σπουδαίου Ιταλού δραματουργού Luigi Pirandello, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, την Τετάρτη 30/11/2016.

Η παράσταση παρουσιάστηκε από την θεατρική ομάδα ΘΕ.ΑΜ.Α.(Θέατρο Ατόμων με Αναπηρία), και εκτός των άλλων σκοπός της εκδήλωσης ήταν να καταλάβει το κοινό , πως καμία μορφή αναπηρίας δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρα του ανθρώπου.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και ο Καθηγητής Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής κ. Παππάς Ευάγγελος (Επιστημονικός Υπεύθυνος της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής έρευνας και παρέμβασης), ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Σουλίου για την παρουσία  τους , και εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για το έργο που λαμβάνει χώρα στο Κ.Α.Π.Η.

Τέλος ,τα μέλη επέστρεψαν στην Παραμυθιά με τις καλύτερες εντυπώσεις ,και με κοινή την διαπίστωση για το πόση δύναμη κρύβει ό άνθρωπος μέσα του…

Δείτε Επίσης

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ: Επιμορφωτικά σεμινάρια στο προσωπικό της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας και του ΟΚΠΑΠΑ

Ο Δήμος Ιωαννιτών στο πλαίσιο των  πολιτικών επιχειρησιακής ενίσχυσης τόσο των Κοινωνικών Δομών και των ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments