Σάββατο , 19 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Το Πασχαλινό Μήνυμα της Παράταξης ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ

Το Πασχαλινό Μήνυμα της Παράταξης ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ

Προς όλους τους Ηπειρώτες και τις Ηπειρώτισσες, από κάθε γωνιά της Ηπείρου και από όπου αλλού και αν βρίσκονται και δημιουργούν, στην Ελλάδα ή στον υπόλοιπο κόσμο, ευχόμαστε οι άγιες αυτές ημέρες να τους βρουν υγιείς, δυνατούς, μονιασμένους και το Άγιο Φως της Ανάστασης, να φωτίσει τις ψυχές και τα όνειρα τους.

Ο κύριος αποδέχθηκε αδιαμαρτύρητα την τραγική του μοίρα, την εβδομάδα των παθών και της τελικής σταύρωσης του, ως απόδειξη της αγάπης του προς τους ανθρώπους. Προς το σύνολο. Προς όλους. Και με την ανάσταση του έδειξε πως πάντα η ελπίδα κυριαρχεί και το φώς θριαμβεύει επί του σκοταδιού.

Το Όραμα και η Ελπίδα μας για την Ήπειρο, είμαστε βέβαιοι πως στο τέλος θα θριαμβεύσει. Μπορούμε όλοι μαζί, να κάνουμε αυτήν την άκαρδη « Ήπειρο» που χρόνια τώρα σκληρά διώχνει τα παιδιά της, μια στοργική μητέρα. Μια μητέρα που θα τους αγκαλιάσει όλους και θα τους δώσει μέλλον και ελπίδα στον τόπο τους.

Αυτήν την Ανάσταση οραματιζόμαστε και αυτήν την Ανάσταση προσδοκούμε.

Με τις βαθύτερες ευχές μας, σε όλους τους Ηπειρώτες επί γης

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα !!!

Δείτε Επίσης

Δ.Ρώτας (ΠΟΜΕΝΣ)-Διαμαρτυρία για την εμπλοκή στρατιωτικού προσωπικού στην κατασκευή Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων – Μεταναστών στη Λέσβο

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— Την έντονη διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών για την “εμπλοκή Στρατιωτικού Προσωπικού ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of