Κυριακή , 23 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Το ΠΕΑΚΙ έβαλε τα γιορτινά του

Το ΠΕΑΚΙ έβαλε τα γιορτινά του

Τα γιορτινά του έβαλε το Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων, ώστε τόσο όσοι και όσες χρησιμοποιούν τους χώρους και τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ, όσο και οι χιλιάδες οδηγοί που περνάνε καθημερινά από το κομβικό σημείο της πόλης, να απολαμβάνουν μια όμορφη και ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ σε συνεργασία με την Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, στόλισαν μέσα στο χώρο του Πανηπειρωτικού Σταδίου, στη δυτική του γωνία, στην είσοδο της πόλης των Ιωαννίνων, το χριστουγεννιάτικο δέντρο της «ΔΩΔΩΝΗ».

Το ύψους 11 μέτρων χριστουγεννιάτικο δέντρο με 6.500 λαμπιόνια, εδώ και λίγες ημέρες φωτίζει το Πανηπειρωτικό Στάδιο και η Επιτροπή Διοίκησης έκανε γνωστό ότι τις επόμενες μέρες θα διοργανωθεί χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλα τα αθλητικά σωματεία και όχι μόνο.

«Φέτος, στις γιορτές, όλοι οι χώροι του ΠΕΑΚΙ θα είναι στολισμένοι στο πνεύμα των Χριστουγέννων και ενταγμένοι στο συνολικό γιορτινό κλίμα της πόλης μας, σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας.

 

Δείτε Επίσης

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-39χρονος έφυγε ξαφνικά από την ζωή

Ένας 39χρονος από τα Γιάννενα  κατέρρευσε ώρα που έπαιζε τένις . Στο σημείο έφτασε άμεσα ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments