Κυριακή , 30 Ιουνίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου-1 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι διασυλλογικοί αγώνες κολύμβησης «Ποσειδώνια Easter Swimming Cup 2018».

Το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου-1 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι διασυλλογικοί αγώνες κολύμβησης «Ποσειδώνια Easter Swimming Cup 2018».

 

Με τη συμμετοχή 500 περίπου αθλητών από 24 συλλόγους όλης της Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου-1 Απριλίου, οι διασυλλογικοί αγώνες κολύμβησης «Ποσειδώνια Easter Swimming Cup 2018», που διοργανώνει, για 11η χρονιά φέτος,  ο Αθλητικός Όμιλος «Ποσειδών Ιωαννίνων», στο κλειστό κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας.

Τα Ποσειδώνια είναι αγώνες κλασικής κολύμβησης για αθλητές και αθλήτριες από 9 έως 12 ετών και έχουν καταστεί μια από τις μεγαλύτερες κολυμβητικές διοργανώσεις στη χώρα μας, συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό συμμετοχών. Για τη μεγαλύτερη αθλητική κολυμβητική διοργάνωση προαγωνιστικών κατηγοριών στην Ελλάδα, έκανε λόγο η πρόεδρος του Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων Αγνή Δρίμτζια, εστιάζοντας στο ότι η διοργάνωση αναβαθμίστηκε τα τελευταία χρόνια, κάτι στο οποίο συνέβαλε η δωρεάν φιλοξενία των επίλεκτων αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα, που περιλαμβάνονται στις καταστάσεις της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, όπως και των προπονητών τους. «Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανέβει το επίπεδο των αγώνων και να έχουμε συμμετοχές από όλη την Ελλάδα», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ υπογράμμισε και τον ρόλο που παίζει η αναβάθμιση του κολυμβητηρίου την τελευταία περίοδο. Η κ. Δρίμτζια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους προπονητές του συλλόγου, τους εθελοντές γονείς του Ποσειδώνα, την Περιφέρεια Ηπείρου, τον χορηγό Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» και τα ΜΜΕ για την προβολή των αγώνων

Η τελετή έναρξης των 11ων Ποσειδωνίων θα γίνει το Σάββατο, στις 5 το απόγευμα, ενώ οι αγώνες θα γίνονται από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και τις δύο ημέρες. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κάλεσμα στο κοινό της πόλης να παρακολουθήσει τους αγώνες και να χειροκροτήσει τους αθλητές απηύθυνε η προπονήτρια κολύμβησης Ευτυχία Μαυροπούλου, τονίζοντας πως στόχος είναι οι μικροί αθλητές 9-12 ετών να αποκτήσουν εμπειρίες και παραστάσεις, μέσα από τη συμμετοχή σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x