Παρασκευή , 15 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκπαίδευση / Φίλιππος Ευαγγέλου( Εκπαιδευτικός Αιρετός ΑΠΥΣΠΕ ΗΠΕΊΡΟΥ) : «Ιδιαίτερα σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία αποτελεί διπλή τιμή και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη η επανεκλογή μου στο ΑΠΥΣΠΕ Ηπείρου με τόσο αυξημένα ποσοστά ψήφων…»

Φίλιππος Ευαγγέλου( Εκπαιδευτικός Αιρετός ΑΠΥΣΠΕ ΗΠΕΊΡΟΥ) : «Ιδιαίτερα σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία αποτελεί διπλή τιμή και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη η επανεκλογή μου στο ΑΠΥΣΠΕ Ηπείρου με τόσο αυξημένα ποσοστά ψήφων…»

eyaggellloyΜιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ΄΄στα σημεία των καιρών΄΄ ο επανεκλεγείς Φίλιππος Ευαγγέλου αναφέρθηκε στην πρωτιά  που κατέγραψε η ΔΑΚΕ στις εκλογές για το ΑΠΥΣΠΕ Ηπείρου, μετά τις εκλογές που έγιναν την Τετάρτη, τονίζοντας πως η διεξαγωγή εκλογών σε εράσιμη ημλερα είναι απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και όχι των εκπαιδευτικών.

Ακούστε τη συνέντευξη

Η ΔΑΚΕ συγκέντρωσε 715 ψήφους. Δεύτερη δύναμη αναδείχθηκε η ΔΗΣΥ με 678 ψήφους, τρίτη η ΑΣΕ/ΠΑΜΕ με 419 ψήφους, στην τέταρτη θέση ήρθε η Ε.Ρ.Α. με 325 και στην πέμπτη η Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση με 108 ψήφους.
Οι δύο αιρετοί που εκλέγονται στο ΑΠΥΣΠΕ Ηπείρου είναι:

– Τακτικός ο Ευαγγέλου Φίλιππος με 578 ψήφους (ΔΑΚΕ/ΠΕ), με αναπληρωτή τον κ. Καυκιά Βύρωνα με 153 ψήφους

– Τακτικός ο Μπουκομάνης Δημήτριος (ΔΗΣΥ) (αναπληρωτής δεν έχει οριστικοποιηθεί λόγω μη καταμέτρησης όλων των ψήφων).

Ο κ. Φίλιππος Ευαγγέλου, με ανοιχτή του επιστολή, ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης τόσο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του όσο και για την αυξημένη δύναμη που καταγράφηκε στην εκλογική διαδικασία.

«Ιδιαίτερα σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία αποτελεί διπλή τιμή και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη η επανεκλογή μου στο ΑΠΥΣΠΕ Ηπείρου με τόσο αυξημένα ποσοστά ψήφων. Κλείνοντας, σας διαβεβαιώνω ότι θα προσπαθήσω να υπηρετήσω όλους σας ως ουσιαστικός και πραγματικός ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΑΣ, δημιουργώντας μια νέα θεώρηση για τα πολιτικά δρώμενα στον χώρο της εκπαίδευσης με τεκμηριωμένο, έγκυρο, διεκδικητικό και αποτελεσματικό λόγο» σημειώνει στην επιστολή.

Δείτε Επίσης

Ενημέρωση για πανδημία, απορρίμματα και σχολεία του Δημάρχου Μ. Ελισάφ στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η πορεία της πανδημίας στην περιοχή των Ιωαννίνων, οι εξελίξεις στον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων και ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of