Πέμπτη , 16 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Φώτης Βάββας: “Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο δεύτερο μετά τον Ευαγγελισμό”

Φώτης Βάββας: “Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο δεύτερο μετά τον Ευαγγελισμό”

κατάλογοςΣτο Δ/Ρ και στην εκπομπή ‘Στα σημεία των καιρών’ (Βίκυ Μιχέλη) μίλησε σήμερα ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, κ. Φώτης Βάββας, τονίζοντας πως «Έχω καταθέσει τα σχετικά έγγραφα της παραίτησής μου με βάση την προσωπική μου ηθική και περιμένουμε την απόφαση του υπουργού, κ Κουρουμπλή.»

Ο κ. Βάββας σχολίασε πως «υπήρχαν αυξημένες πιέσεις από προμηθευτές υγειονομικού υλικού αλλά σας διαβεβαιώνω ότι μέχρι και σήμερα δεν υπάρχουν ελλείψεις. Δεν έχουν καμία βάση σχετικές αναφορές και ανακοινώσεις. Με τον καλό προγραμματισμό του νοσοκομείου μας δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα όσον αφορά και την τροφοδοσία, παρόλο που το νοσοκομείο πορεύεται με χαμηλό προϋπολογισμό.»

«Το νοσοκομείο μας είναι δεύτερο σε επισκεψιμότητα μετά τον ‘Ευαγγελισμό’,  με το νέο κτηριακό κομμάτι να έχει ολοκληρωθεί. Το στοίχημα βέβαια της διοίκησης είναι η στελέχωση σε κάποιες ιατρικές ειδικότητες χειρουργικής και σε νοσηλευτές.»

Ακούστε το ηχητικό…
httpssss://soundcloud.com/dimotikoradiofono/vvxtic2dy7di
 

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of