Κυριακή , 18 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Χ.Γιωτόπουλος-Το μοναδικό μου κίνητρο η διάθεση προσφοράς.Τιμή για μένα η πρόταση του δημάρχου Θ.Μπέγκα

Χ.Γιωτόπουλος-Το μοναδικό μου κίνητρο η διάθεση προσφοράς.Τιμή για μένα η πρόταση του δημάρχου Θ.Μπέγκα

 

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- ” Το μοναδικό μου κίνητρο είναι η διάθεση προσφοράς να συμμετέχω σε μια προσπάθεια να συνεχιστεί και να ενδυναμωθεί το έργο της νυν παράταξής μας..Είναι μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση του δημάρχου Θωμά Μπέγκα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος”. Αυτό υπογράμμισε ο Χρήστος Γιωτόπουλος , υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράραξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ -ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ σε συνέντευξή του(Ηχητικό ΕΔΩ) στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Σε άλλο σημείο με αφορμή την ιδιότητα του Γενικού Συμβούλου της ΠΟΕΔΗΝ, αναφέρθηκε στην αγωγή που κατέθεσε και ο ίδιος μαζί με άλλα μέλη του ΓΣ της ΠΟΕΔΗΝ, κατά του αν.Υπουργού Υγείας και τόνισε πως οι χαρακτηρισμοί σε βάρος τους (“τσόλια”   και “ποντίκια”) συνιστούν “υβριστική” συμπεριφορά.

Δείτε Επίσης

Κ.Καμπουράκης(Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ηπείρου για το self test)–“Δεν είναι μόνο θέμα ατομικής απόφασης , αλλά είναι και μια συλλογική ευθύνη”.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Δεν είναι μόνο θέμα ατομικής απόφασης , αλλά είναι και μια συλλογική ευθύνη……Ακόμα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of