Τετάρτη , 22 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Χ.Παπαβρανούσης (ΤΕΕ-Τμήμα Ηπείρου)- Αυτά που προτείνονται είναι ελαφρύτερα από αυτά που έρχονται .

Χ.Παπαβρανούσης (ΤΕΕ-Τμήμα Ηπείρου)- Αυτά που προτείνονται είναι ελαφρύτερα από αυτά που έρχονται .

Papavranousis_XristosΑπό:Γιώργος Γκόντζος- Με αφορμή την Παντεχνική εκδήλωση το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στην αίθουσα του ΤΕΕ-Τμήμα Ηπείρου -Αραβαντινού 6-8,στις 11 το πρωί, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Παπαβρανούσης προσδιόρισε στην εκπομπή   “ό,τι πεις εσύ”    (Γιώργος Γκόντζος) συνέπειες για τον κλάδο των μηχανικών από διατάξεις του ασφαλιστικού ,περιγράφοντας και την κατάσταση στον χώρο

-Το αντικείμενο των μηχανικών είναι μηδενισμένο .Άρα δυνατότητα συμβολής στα έσοδα των ταμείων με οιονδήποτε τρόπο αυτά υπολογίζονται,δεν υπάρχει.

-Οι εισφορές που προτείνονται να επιβληθούν είναι δυσβάστακτες ,γιατί πολλές φορές φτάνουν και πάνω από το 100% των εισπράξεων.

-Οι μειώσεις των συντάξεων γι΄αυτούς που θα βγουν στη σύνταξη μετά την ψήφιση είναι της τάξης του 56,4% τουλάχιστον, για έναν που θα έχει συμπληρώσει τα 40 χρόνια.

-Η περιουσία του Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. δημεύεται ουσιαστικά.

Τόνισε επίσης πως  με βάση την εμπειρία των τελευταίων πέντε χρόνων,    “αυτά που προτείνονται είναι τελικά ελαφρύτερα από αυτά που έρχονται .”

Ακούστε τη συνέντευξη.

Δείτε Επίσης

Ι.Κολοβού-.Οι εποχές γεννάνε μεγάλους ανθρώπους ,αλλά και οι μεγάλοι άνθρωποι καθορίζουν τις εποχές

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Είναι κάποιος μεγάλος.Αληθινά μεγάλος.Ακολουθώ αυτό που λέει ,να αγγίξει την αλήθεια και ακολουθώ ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of