Παρασκευή , 30 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Όλυ Τζουμάνη- Ζητούσαν ιδιωτικοποίηση την στιγμή που υπάρχει δυνατότητα άμεσων προσλήψεων

Όλυ Τζουμάνη- Ζητούσαν ιδιωτικοποίηση την στιγμή που υπάρχει δυνατότητα άμεσων προσλήψεων

Από Νικολέτα Γκούντα(nikolgkounta@gmail.com)

Με αφορμή το προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο η Δημοτική Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Ιωαννίνων κ. Όλυ Τσουμάνη, σε συνέντευξη τύπου εστίασε σε τρία καίρια ζητήματα.

Αρχικά η κ. Ο. Τσουμάνη στάθηκε στην άρνηση της Δημοτικής Αρχής να συζητήσει αλλά και να λάβει έκτακτα μέτρα για την  αντιμετώπιση των φθορών που σημειώθηκαν σε 5 κεντρικά σχολεία της πόλης εξαιτίας των πλημμυρών, επισημαίνοντας πως κάτι τέτοιο “αποδεικνύει την αντίληψη ότι η Δημοτική Αρχή έχει ανάγκη τις κρατικές χρηματοδοτήσεις και την στήριξη του κρατικού προϋπολογισμού  προκειμένου τα παιδιά των Γιαννιωτών να ζουν και να σπουδάζουν σε σύγχρονες υποδομές”.

Παράλληλα έφερε στο προσκήνιο το αίτημα των γονέων του σχολείου αναπήρων παιδιών της πόλης, που διεκδικούν την μεταστέγασή του στο ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του δήμου Ιωαννιτών, δεδομένου ότι  η ΕΛΕΠΑΠ προχωρά στην άμεση έξωσή τους. “Ενώ το αίτημα έχει κοινοποιηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο εδώ και 20 ημέρες, η Δημοτική Αρχή αρνήθηκε να το συζητήσει και να λάβει απόφαση” δήλωσε η κ. Ο. Τσουμάνη.

Το ζήτημα της ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας του Δήμου Ιωαννιτών δεν έλειπε από την ατζέντα της κ. Ο. Τσουμάνη, η οποία υπογράμμισε πως ζητούσαν ιδιωτικοποίηση την στιγμή που υπάρχει δυνατότητα άμεσων προσλήψεων , έχουν εγκριθεί τέσσερα νέα απορριμματοφόρα για τον δήμο Ιωαννιτών ενώ η εξέλιξη της ιδιωτικοποίησης θα σήμαινε την επιβάρυνση στο κόστος της αποκομιδής και την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ακούστε το Ηχητικό Εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=u8fjsTjrb3Q&feature=youtu.be

 

Δείτε Επίσης

Καταγγέλλουν Δημάρχους και τον Πιερρακάκη οι εργαζόμενοι στα ΚΕΠ , που απεργούν σήμερα

Εικοσιτετράωρη απεργία έχουν κηρύξει για σήμερα οι εργαζόμενοι στα ΚΕΠ, μεταξύ άλλων και για τις ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of