Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Επιτροπή για την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε πολίτες με χαμηλά εισοδήματα συστήνει ο Δήμος Ζίτσας  

Επιτροπή για την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε πολίτες με χαμηλά εισοδήματα συστήνει ο Δήμος Ζίτσας  

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Επιτροπή που θα ελέγχει τις προϋποθέσεις για την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε συμπολίτες με χαμηλά εισοδήματα και στην παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος, συγκροτείται στο Δήμο Ζίτσας.

Η τριμελής Επιτροπή συστάθηκε με απόφαση του Δημάρχου Ζίτσας και απαρτίζεται από εκπροσώπους του Δήμου, του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε) και του  προμηθευτή Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΗ Α.Ε.), όπως ορίζει η σχετική ΚΥΑ  των Υπουργών Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Οικονομικών.

Έργο της Επιτροπής είναι να αξιολογεί  την  οικονομική  και  περιουσιακή  κατάσταση  των  αιτούντων,  προκειμένου να τους χορηγηθεί  το   ειδικό  βοήθημα  και  να  δοθεί  άμεσα  η   εντολή  για  την  επανασύνδεση  των  ευπαθών  καταναλωτών.  Το βοήθημα αφορά μόνο την κύρια κατοικία του νοικοκυριού και υπό την προϋπόθεση πως η διακοπή της ρευματοδότησης έχει γίνει μέχρι την ημερομηνία δημοσίευσης του νόμου (14/02/2018).

Οι προς εξέταση δικαιούχοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο Δήμο Ζίτσας.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments