Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Μωυσής Ελισάφ: Εγκαταλελειμμένη η Λαϊκή Αγορά

Μωυσής Ελισάφ: Εγκαταλελειμμένη η Λαϊκή Αγορά

Την Δημοτική Λαϊκή Αγορά της Αγίας Μαρίνας επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Γιάννενα- Νέα Εποχή».

Οι εικόνες που κατέγραψαν και τα προβλήματα που μετέφεραν οι παραγωγοί δείχνουν ότι πρόκειται για μία Λαϊκή αγορά που είναι εντελώς εγκαταλελειμμένη.

Οι στέγες δεν αντικαταστάθηκαν παρότι το βασικό τους υλικό είναι ο αμίαντος, οι χώροι υγιεινής είναι σε άθλια κατάσταση, δεν έγινε καμία παρέμβαση για πλακόστρωση με αποτέλεσμα παραγωγοί και καταναλωτές είτε να πνίγονται από τα νερά είτε από την σκόνη, ανάλογα με την εποχή και τις καιρικές συνθήκες.

Σημειώνεται ότι οι παραγωγοί καταβάλλουν τέλη στον Δήμο για την χρήση της Λαϊκής Αγοράς. Η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι δημότες που διαθέτουν εκεί τα προϊόντα τους.

Η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» και ο επικεφαλής της Μωυσής Ελισάφ δεσμεύτηκαν ότι όλα τα χρήματα που εισπράττει ο Δήμος από τους παραγωγούς θα επιστρέφουν στην Λαϊκή ώστε να γίνουν οι απαραίτητες υποδομές και σταδιακά να αποκτήσει μία σύγχρονη εικόνα, όπως συμβαίνει στις περισσότερες πόλεις.

«Μπορούμε κι έχουμε υποχρέωση να αναβαθμίσουμε την λαϊκή αγορά της πόλης μας. Έτσι θα στηρίξουμε τους μικρούς παραγωγούς του Δήμου μας που προσφέρουν άριστα ποιοτικά προϊόντα στους κατοίκους της πόλης. Θα ενισχύσουμε δηλαδή τον πρωτογενή τομέα και την τοπική οικονομία», τόνισε ο κ. Ελισάφ.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments