Τετάρτη , 29 Ιουνίου 2022
Αρχική / Επικαιρότητα / 102.000 ευρώ για εργασίες στις πλατείες της Ζωοδόχου και των Πετράλωνων από το Δήμο Ζίτσας

102.000 ευρώ για εργασίες στις πλατείες της Ζωοδόχου και των Πετράλωνων από το Δήμο Ζίτσας

Καλαίσθητες πλατείες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών απέκτησαν οι Τοπικές Κοινότητες Ζωοδόχου και Πετραλώνων του Δήμου Ζίτσας.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών του έργου: «Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Ζωοδόχου και Τ.Κ. Πετραλώνων του Δήμου Ζίτσας» έχουν δοθεί προς χρήση δύο σύγχρονες πλατείες που κοσμούν τις εν λόγω Κοινότητες και μπορούν να τις απολαμβάνουν κάτοικοι και επισκέπτες.

«Η μεγάλη προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει να παραδίδουμε στους πολίτες προς χρήση, αναβαθμισμένους κοινόχρηστους χώρους συνεχίζεται και έχει απτά αποτελέσματα» δηλώνει ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος και ζητά από όλους να σεβαστούν τους χώρους, να τους κάνουν «κτήμα» τους και να μην προκαλούν φθορές γιατί όπως εξηγεί «η αποκατάσταση των φθορών τις περισσότερες φορές κοστίζει  περισσότερο από την κατασκευή και είναι πολύ δύσκολη στη δυσχερή οικονομικά εποχή που διανύουμε».

Οι εργασίες και στις δύο πλατείες συνολικού προϋπολογισμού 102.500 ευρώ έγιναν από ίδιους πόρους του Δήμου Ζίτσα και σύμφωνα με τη μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου.

 

Δείτε Επίσης

Υψηλή επίδοση στις Πανελλήνιες, για την Μυρσίνη Ντούτση του 9ου ΓΕΛ στα Καρδαμίστια

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του 9ου ΓΕΛ Ιωαννίνων (Καρδαμιτσίων) συγχαίρει τους μαθητές του ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments