Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / «11η Ηπειρωτική Γιορτή Μανιταριού» 7&8 Ιουνίου στα Άνω Πεδινά

«11η Ηπειρωτική Γιορτή Μανιταριού» 7&8 Ιουνίου στα Άνω Πεδινά

 

Για μια ακόμη χρονιά το Ζαγόρι και συγκεκριμένα τα Άνω Πεδινά φιλοξενούν την γιορτή μανιταριού.  Και η φετινή «11η Ηπειρωτική Γιορτή Μανιταριού» συνδιοργανώνεται από τον Σύλλογο Μανιταρόφιλων Ηπείρου και τον Δήμο Ζαγορίου το διήμερο 7&8 Ιουνίου στους χώρους της Λαμπριάδειου Σχολής.

Η γιορτή θα ξεκινήσει από το απόγευμα της Παρασκευής 7 Ιουνίου με την υποδοχή των επισκεπτών και μανιταροκουβέντα. Θα ακολουθήσει διασκέδαση με μουσικά σχήματα.

Στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου, ξεκινά η εξόρμηση για μανιτάρια στα κατάφυτα δάση του Ζαγορίου με συγκέντρωση των ομάδων που θα συμμετέχουν στην είσοδο της Λαμπριαδείου Σχολής ΠΑΛΑΣΕ.

Μετά την επιστροφή θα ακολουθήσει αναγνώριση και καταγραφή των συλλεχθέντων μανιταριών, όπως και η έκθεσή τους στο περίπτερο του Συλλόγου των Μανιταρόφιλων Ηπείρου.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει χαιρετισμό από τον Δήμαρχο Ζαγορίου και τον πρόεδρο του Συλλόγου Μανιταρόφιλων Ηπείρου, θεματικές ομιλίες, προσφορά μανιταρόσουπας  και μουσική εκδήλωση.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Δείτε Επίσης

Ο.Βλαχονικολός-Όταν σωπαίνουμε μεγαλώνει στα Πανεπιστήμια το τέρας του αυταρχισμού

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Τις στιγμές της επίθεσης εναντίον του εντός του Πανεπιστημίου,τις απόψεις του για αρνητικά ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of