Σάββατο , 26 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / 14o Επιστημονικό Συνέδριο Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής με περισσότερους από 800 επιστήμονες

14o Επιστημονικό Συνέδριο Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής με περισσότερους από 800 επιστήμονες

Η Ελληνική Ακαδημία Παιδιατρικής διανύει τη δεύτερη δεκαετία από την ίδρυσή της και πιστή στους σκοπούς της που είναι η καλλιέργεια, προαγωγή, προώθηση και αξιοποίηση του επιστημονικού αντικειμένου της Παιδιατρικής με παρέμβαση, καθοδήγηση και διαφώτιση στη διάγνωση, πρόληψη και αντιμετώπιση των παιδικών εν γένει νοσημάτων διοργανώνει, κάθε χρόνο πολλές Επιστημονικές εκδηλώσεις με στρογγυλές τράπεζες, εισηγήσεις και διαλέξεις εξαιρετικού ενδιαφέροντος και ομιλητές τους πιο εκλεκτούς και ειδικούς επιστήμονες.
Η εφετινή κεντρική Επιστημονική εκδήλωση (η ) διοργανώνεται σε συνεργασία με την Παιδιατρική Κλινική του Τομέα Υγείας του Παιδιού, Τμήματος Ιατρικής. Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα (στο Ξενοδοχείο EPIRUS PALACE) από την Παρασκευή 27 ως και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 και αναμένεται να παρακολουθήσουν τις εργασίες της περισσότεροι από 800 επιστήμονες.
Στη διάρκεια των εργασιών της επιστημονικής εκδήλωσης θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες ιατρούς, παιδιάτρους, νοσηλευτές και φοιτητές μας να ακούσουν, να σχολιάσουν, να συζητήσουν και να διευκρινίσουν πολλές απορίες τους έγκαιρα και με τον πιο έγκυρο τρόπο σε θέματα νεογνολογίας, γαστρεντερολογίας, αναπνευστικού, εφηβικής ιατρικής, ενδοκρινολογικά, γενετικά αιματολογικά, νεφρολογικά, νευρολογικά, εμβολιασμών και γενικής παιδιατρικής. Οι ομιλητές είναι καταξιωμένοι επιστήμονες και ειδικοί στα θέματα που θα αναπτύξουν έτσι ώστε όλοι να λύσουν αρκετές απορίες τους.

Δείτε Επίσης

Δήλωση του Δημάρχου Ιωαννίνων για το θάνατο του Αλέκου Σόφη

Για την απώλεια του προσωπικού του φίλου Αλέκου Σόφη, μίλησε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Ελισάφ ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of