Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024
Αρχική / Αθλητικά /  9ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων-Έως την Τετάρτη οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τα 5 χλμ.-Πιστή στο ραντεβού της η Α. Τσιάβου

 9ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων-Έως την Τετάρτη οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τα 5 χλμ.-Πιστή στο ραντεβού της η Α. Τσιάβου

Ιωάννινα Lake Run, Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014. AZSPORTSIMAGES / Konstantinos Tsakalidis

.          Ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα το μεσημέρι οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων στη διαδρομή των 30 χλμ., καθώς και για τον αγώνα δρόμου των 10 χλμ. Ωστόσο, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα για τον αγώνα δρόμου των 5 χλμ., το σύστημα ηλεκτρονικών εγγραφών θα μείνει ανοιχτό μόνο για αυτή την κατηγορία μέχρι και την Τετάρτη το μεσημέρι.

Οι online δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται με τη συμπλήρωση των στοιχείων στην φόρμα εγγραφής στο www.ioanninalakerun.gr/customers/register, όπου ολοκληρώνεται αυτομάτως η εγγραφή στον αγώνα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή, πρέπει να καταβληθεί το αντίστοιχο αντίτιμο.

Όσοι δεν πρόλαβαν να εγγραφούν για τα 30 χλμ. και τα 10 χλμ., μπορούν να επικοινωνούν  στο τηλέφωνο 26510 25818 – 6943 841957 ή να επισκέπτονται τα γραφεία του Συλλόγου Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων στο Κολυμβητήριο Λιμνοπούλας (Πριν την έξοδο του κολυμβητηρίου), από τις 17:00 έως τις 21:00 έως και την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου.

Έντυπες εγγραφές για τα 5 χλμ. θα πραγματοποιούνται μέχρι και την ημέρα του αγώνα, δηλαδή το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, ωστόσο καλό θα είναι όσοι θέλουν να τρέξουν, να φροντίσουν νωρίτερα για την εγγραφή και την παραλαβή του αριθμού τους, ώστε να αποφύγουν την ταλαιπωρία.

 Αλλαγή ηλικιακών ορίων για τα 5 χλμ.

Στο μεταξύ, μετά την επιθυμία για συμμετοχή και αθλητών μικρότερης ηλικίας, αποφασίστηκε η αναπροσαρμογή των ηλικιακών ορίων για τον αγώνα δρόμου των 5 χλμ. Έτσι, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι γεννημένοι το 2003 και πριν (οι ανήλικοι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου 2003-2002-2001-2000-1999-1998 μόνο με έγγραφη δήλωση του γονέα, η οποία θα παραδοθεί κατά την παραλαβή του αριθμού ή στο γραφείο του συλλόγου). Οι αθλητές πρέπει να πραγματοποιήσουν ιατρικό έλεγχο με δική τους ευθύνη. Επίσης να γνωρίζουν ότι τρέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη.

Πιστή στο ραντεβού της η  Αμαλία Τσιάβου

Πιστή στο ραντεβού της με τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων θα είναι και φέτος η Αμαλία Τσιάβου, η οποία θα τρέξει στον αγώνα των 10 χλμ. Παρά το ότι προέρχεται από μια δύσκολη περίοδο προετοιμασίας και σειράς επίπονων αγώνων, η παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας Κ23 στο σκιφ ελαφρών βαρών δε θα μπορούσε να λείψει από τον αγώνα της πόλης της.

«Τα τελευταία χρόνια συμμετέχω στους αγώνες του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που για εμάς αποτελούν ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινή μας ρουτίνα. Η διαδρομή είναι ευχάριστη, η εμπειρία να τρέχεις δίπλα από τη λίμνη μοναδική και ο κόσμος βρίσκεται σχεδόν παντού και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Η πόλη μας χρειάζεται τέτοιες εκδηλώσεις για να δείξει την ομορφιά της μέσα από αυτές, αλλά και για να αυξηθεί το ποσοστό των νέων, αλλά και μεγαλύτερων ανθρώπων που αθλούνται», αναφέρει η 19χρονη πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων λίγα 24ωρα πριν τη συμμετοχή της.

Δείτε Επίσης

Σεισμική δόνηση 4,2 ρίχτερ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 ρίχτερ  σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα με επίκεντρο 18,48  χιλιόμετρα δυτικά ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments