Τετάρτη , 16 Απριλίου 2025
Αρχική / Αθλητικά / Εργασίες στεγανοποίησης στα αποδυτήρια ΑμεΑ της Λιμνοπούλας

Εργασίες στεγανοποίησης στα αποδυτήρια ΑμεΑ της Λιμνοπούλας

Άμεση ήταν η παρέμβαση αντιμετώπισης της εισροής υδάτων στα αποδυτήρια ΑμεΑ, στο Κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας.

Έγιναν άμεσα εργασίες στεγανοποίησης, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Στο χώρο βρέθηκαν αμέσως ο πρόεδρος της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ κ. Παντελής Κολόκας, η ταμίας κα Ελπινίκη Μπάρκα, ο κ. Ελευθέριος Ρέσσος και ο γραμματέας κ. Γαβριήλ Παππαναστασίου.

Οι εικόνες πριν και μετά τις εργασίες δείχνουν το μέγεθος ενός χρόνιου προβλήματος, το οποίο λύθηκε οριστικά, με στοχευμένες εργασίες εξειδικευμένου συνεργείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών δεν παρατηρήθηκε καμία διαρροή στα σημεία που πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις.

Δείτε Επίσης

Το ωράριο λειτουργίας των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚΙ για το Πάσχα

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, ενημερώνει τα αθλητικά σωματεία, τους αθλούμενους και τους πολίτες, για ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x