Τρίτη , 17 Μαΐου 2022
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / O C-DRAIN με την μπάντα του σήμερα στο Ίτς Καλέ !!

O C-DRAIN με την μπάντα του σήμερα στο Ίτς Καλέ !!

14716202_1477447818937583_7577830624249518542_nΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–C-DRAIN Live! Αφιχθείς από το Λονδίνο ο C-DRAIN με την μπάντα του παρουσιάζει την Παρασκευή 14 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 9:30 μ.μ. στην Ακρόπολη του Κάστρου Ιωαννίνων «Ίτς Καλέ» ένα ιδιαίτερο & ατμοσφαιρικό Live. Μας καλεί σε ένα οπτικοακουστικό ταξίδι, μια διάδραση των αισθήσεων και μια ζωντανή μουσική παράσταση με φόντο βιντεοπροβολές σε ολόκληρη την πρόσοψη του βυζαντινού μουσείου σαν ένα “άλλο” σινεμά με το stage και την μπάντα μπροστά του! ‘Εχει στήσει ένα live πρόγραμμα με τα νέα του τραγούδια, τα πρόσφατα summer-hit-singles του αλλά και «πειραγμένες» διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών με indie αισθητική και alternative διαδρομές αλλά και χορευτική rock n’ roll διάθεση, πλαισιωμένο με πολλή ενέργεια, ηλεκτρικό και ακουστικό ήχο. Επίσης θα παρουσιάσει και το πρόσφατο του CD, “Covers Unplugged” που έχει κυκλοφορήσει και έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές. Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017, 9:30 μμ, Ίτς Καλέ, Ιωάννινα Παίζουν οι: Χρήστος Παππάς | φωνή, ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα Σπύρος Φούκης | ντραμς Δημήτρης Βαρουξής | ηλεκτρικό μπάσο, φωνητικά Άλεξ Καραδήμος | ηλεκτρική κιθάρα, εφέ & ambience Χρήστος Τσάμης | προβολές βίντεο Γενική είσοδοςQ 6 € ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Βιβλιοπωλεία: Χαρτέξ, Αναγνώστης και Κουμπλομάτης, κατάστημα Ίρις και στο περίπτερο Tickets Ioannina.

 

C

Δείτε Επίσης

Β.Νικολαΐδου -Κυριανίδου-Δεν είναι δυνατόν το Πανεπιστήμιο Αθηνών να εξακολουθεί  να τιμά τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—-  “Το σκεπτικό  μου νομίζω είναι αυτονόητο.Έγινε εισβολή σε μια ανεξάρτητη Ευρωπαϊκή ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments