Τρίτη , 1 Δεκεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Phygital – Ανοικτό κάλεσμα για μικρής κλίμακας αγροτικές λύσεις

Phygital – Ανοικτό κάλεσμα για μικρής κλίμακας αγροτικές λύσεις

Την εκκίνηση της τριήμερης διεθνούς εκδήλωσης ανοικτού σχεδιασμού και αποκεντρωμένης κατασκευής στον αγροτικό τομέα, με τίτλο «Tzoumakers: CultivatingOpen-SourceAgricultureinTzoumerka», ανακοινώνει ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, σε συνεργασία με το P2PLab.

Η εκδήλωση είναι μέρος του έργου Phygital και θα λάβει χώρα γύρω από το αγροτικό makerspace «Tzoumakers» στο Καλέντζι .

Οι διοργανωτές αναζητούν τέσσερις δημιουργικές ομάδες από σχεδιαστές, makers, αγρότες ή ερασιτέχνες να συμμετάσχουν και να συνδημιουργήσουν ανοικτές, μικρής κλίμακας λύσεις για τον αγροτικό τομέα. Οι επιλεγμένες ομάδες, έως τεσσάρων ατόμων ανά ομάδα, καλούνται να παρουσιάσουν τις λύσεις τους στην τοπική κοινότητα και να τις κατασκευάσουν με τη βοήθειά τους, με τις τοπικές συνθήκες κατά νου.

Για να συμμετέχετε ως δημιουργική ομάδα, παρακαλούμε, συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής σε αυτόν τον σύνδεσμο (η απλή συμμετοχή είναι δωρεάν).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής είναι την Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2019 στις 23:00.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του Σεπτεμβρίου (οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα).

Για περισσότερες πληροφορίες, τα κριτήρια επιλογής και τον χρονοπρογραμματισμό, παρακαλούμε δείτε το συνημμένο αρχείο: OpenCallMNT (αρχείο pdf, στα Αγγλικά).

Για πληροφορίες και ερωτήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο research@p2pfoundation.net.

Δείτε Επίσης

Μέτρα για την προστασία της υγείας της στρατευμένης νεολαίας και των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, ζητούν Βουλευτές του ΚΚΕ με αφορμή τα κρούσματα στο «Κατσιμήτρου»

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου, θετικοί διαγνώστηκαν 27 στρατιώτες στο στρατόπεδο «Κατσιμήτρου», στο Πέραμα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of