Σάββατο , 31 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Έκθεση ζωγραφικής του Βασίλη Σταύρου στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων

Έκθεση ζωγραφικής του Βασίλη Σταύρου στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων

Το Αθαμανικό Κέντρο Τέχνης συνεχίζοντας την προσπάθεια για τη δημιουργία της Πινακοθήκης – Πολυχώρου Τέχνης στο Κάτω Αθαμάνιο της Άρτας, διοργανώνει έκθεση ζωγραφικής του Βασίλη Σταύρου στα Γιάννενα σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Ιωαννιτών. Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο των περιοδικών εκθέσεων του καλλιτέχνη, που προγραμματίζονται για την υποστήριξη της ανέγερσης της Πινακοθήκης και είναι η δεύτερη στη σειρά.

Η αρχή έγινε το Δεκέμβρη του 2014 με την πρώτη έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη της Άρτας «Γιάννης Μόραλης». Οι πίνακες του Βασίλη Σταύρου έχουν παραχωρηθεί από τον ίδιο για το σκοπό αυτό και θα δοθούν ως αντίδωρο στους φίλους υποστηρικτές του έργου, ανάλογα με τη συνεισφορά του καθενός.

Η έκθεση θα γίνει στα Γιάννενα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου και εγκαινιάζεται την Παρασκευή 20 Μάρτη και ώρα 7.30 μ.μ. Θα διαρκέσει μία εβδομάδα, μέχρι τις 27 του Μάρτη και θα είναι ανοιχτή καθημερινά, 11-1 π.μ. και 6-9 μ.μ.

Χώρος έκθεσης: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών -Αγίας Μαρίνας 55, Ιωάννινα. Πληροφορίες: Αθαμανικό Κέντρο Τέχνης τηλ. 6984177294 Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών: τηλ.2651083958

3018562535

Δείτε Επίσης

Πρόσκληση στους εορτασμούς για τα 108 χρόνια από την απελευθέρωση της Πρέβεζας

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νικόλαος Γεωργάκος σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of