Τρίτη , 15 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Έντονες Αντιδράσεις στα Καρδαμίτσια για τον οίκο ανοχής

Έντονες Αντιδράσεις στα Καρδαμίτσια για τον οίκο ανοχής

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απόλυτης σιωπής επανέρχεται στην επικαιρότητα το θέμα λειτουργίας οίκου ανοχής στα Καρδαμίτσια και της σχετικής αδειοδότησής του.

Οι αντιδράσεις των κατοίκων, που είχαν ξεκινήσει απ” όταν άνοιξε η υπόθεση, εδώ και τρία χρόνια περίπου, γίνονται περισσότερες και πιο έντονες.

Κι αυτό επειδή ο οίκος ανοχής θα βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια τους και μέσα σε μία περιοχή που αναπτύσσεται οικιστικά με έντονους ρυθμούς.

Για την αδειοδότηση απαιτείται σχετική έγκριση από Επιτροπή που λειτουργεί στην Περιφέρεια Ηπείρου, η οποία όμως μέχρι τώρα δεν έχει συνεδριάσει.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Νίκος Γκόλας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο το θέμα να επανέλθει για απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς η σύνθεσή του είναι εντελώς διαφορετική από κείνη που αποφάσισε το 2012. Αναγνωρίζοντας τις αντιδράσεις των κατοίκων άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανεξεταστούν τα όρια και οι ελάχιστες αποστάσεις, από κατοικίες, σπίτια και εκκλησίες.

kardamitsia io

Δείτε Επίσης

Θετικές γνώμοδοτήσεις από την ΕΥΔ Ηπείρου για το Αρχαίο Θέατρο Κασσώπης και τον εργαστηριακό εξοπλισμό επαγγελματικής εκπαίδευσης

Τη θετική της γνώμη για το σχέδιο σύμβασης του έργου «Μέτρα ανάσχεσης κατολισθητικών φαινομένων» στο ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of