Κυριακή , 13 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Αγώνας φωτογράφισης πουλιών

Αγώνας φωτογράφισης πουλιών

Ioannina-photo-bird-race2015-300x225

Την Κυριακή 14 Ιουνίου, από τις 7:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα,  ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Ιωαννίνων, η Λέσχη Δημιουργικής Φωτογραφίας Ιωαννίνων «Φωτόραση» και η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, μας προσκαλούν να γνωρίσουμε καλύτερα τον φτερωτό κόσμο που ζει δίπλα μας, μέσω της διοργάνωσης αγώνα φωτογράφισης πουλιών (Ioannina Photo Bird Race) στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων. Στόχος είναι φίλοι, μαθητές και φοιτητές, παιδιά, γονείς, παρέες, να φτιάξουν ομάδες και να προσπαθήσουν να φωτογραφίσουν όσο περισσότερα είδη πουλιών μπορούν σε μία ημέρα, συγκεντρώνοντας αντίστοιχους βαθμούς.

Αν λοιπόν διαθέτετε μια φωτογραφική μηχανή και διάθεση για αναζήτηση στη φύση, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αναζητήσετε τους φτερωτούς μας συγκάτοικους και να περάσετε μια ξεχωριστή μέρα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο www.ecoioannina.gr (κανόνες του αγώνα, όρια περιοχής δράσης, λίστα βαθμολόγησης ειδών, συμβουλές για το καλύτερο αποτέλεσμα κ.ά.).

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο e-mail: birdsioannina@hotmail.com και στο τηλ 694 15 16 001 με τον Νίκο Μπούκα, μέχρι το Σάββατο. Στις ομάδες πριν τον αγώνα θα μοιραστεί οδηγός αναγνώρισης πουλιών «Πουλιά της Ελλάδας στους Υγροτόπους, τις Πόλεις & τα Χωριά», καθώς και οδηγός αναγνώρισης με τα κοινά είδη του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας.

Τα κοινά είδη που θα συναντήσουμε αυτή την εποχή στο λεκανοπέδιο μπορείτε να βρείτε και στη συνημμένη παρουσίαση «Φωτογράφιση Πουλιών, Συμβουλές πριν τη στιγμή του κλικ»httpssss://drive.google.com/file/d/0B0LcyCdiSTqBN21ueHFqVDBKM2s/view?usp=sharing

Καλή επιτυχία σε όλους!

 

Δείτε Επίσης

Ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση της Ν.Ε. Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνει ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Οικονομία, Κοινωνία και ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of