Τρίτη , 17 Σεπτέμβριος 2019
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Αεραθλητικό Σωματείο Ιωαννίνων:Επιμορφωτικό σεμινάριο, με τίτλο «Βασικές αρχές αεροδυναμικής», το Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου

Αεραθλητικό Σωματείο Ιωαννίνων:Επιμορφωτικό σεμινάριο, με τίτλο «Βασικές αρχές αεροδυναμικής», το Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου

aeraulhtikoΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Το Αεραθλητικό Σωματείο Ιωαννίνων θα πραγματοποιήσει επιμορφωτικό σεμινάριο, με τίτλο «Βασικές αρχές αεροδυναμικής», το Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου και ώρα 5:00 μμ, στο πνευματικό κέντρο Περιβλέπτου Ιωαννίνων, με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών.

Εισηγητής είναι ο κος Κωνσταντίνος Κιτσαντάς, εκπαιδευτής αλεξιπτώτου πλαγιάς και μέλος του αεραθλητικού σωματείου «Ήπειρος».

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους αεραθλητές, που είτε κάνουν τα πρώτα βήματα στην ανεμοπορία είτε θέλουν να φρεσκάρουν και να επεκτείνουν τις γνώσεις τους, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο για τον αεραθλητισμό και την ανεμοπορία.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, και με τη βοήθεια εποπτικού υλικού, θα αναλυθούν θέματα σχετικά με τους φυσικούς νόμους των ρευστών και την αεροδυναμική του αλεξίπτωτου πλαγιάς, τη γεωμετρία και τις θεωρητικές γωνίες της πτέρυγας, τις ασκούμενες δυνάμεις και τις σχετικές ταχύτητες.

Επισημαίνετε ότι, η είσοδος και η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι ελεύθερη σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Με τιμή,

Για το Δ.Σ. του Α.Σ. Ιωαννίνων

Γεώργιος Μπακάρας

Δείτε Επίσης

Ευχαριστίες από τον Ν.Ο..Ι για το Πανευρωπαϊκό Κωπηλασίας

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων ως συνδιοργανωτής του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Νέων 2019 που διεξήχθη στα ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of