Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ και ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ και ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

episitismos-ioannina_2Από:Γιώργος Γκόντζος—ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ και ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

 

Καταγγέλλουμε τον Όμιλο GOODY’s που ενώ γνωρίζει μήνες τώρα την κατάσταση των εργαζομένων στα franchise καταστήματα της στα Γιάννενα και στην Ηγουμενίτσα (5 και 6 μήνες απλήρωτοι) δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση, ώστε να λυθεί το ζήτημα, παρά τις επικλήσεις των εργαζομένων. Η μόνη κίνηση που έκανε, αφού προηγήθηκαν οι εξελίξεις με επίσχεση των εργαζόμενων, με ανταπεργία του επιχειρηματία Κ. Γκούμα, ήταν να αναρτήσει δημοσίευμα ότι δήθεν προσπαθεί για την «εξομάλυνση της υφιστάμενης κατάστασης και την εξεύρεση λύσης»…

Ας μην κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους! Οι ευθύνες για την κατάσταση των εργαζόμενων βαραίνουν εξίσου και τον Όμιλο. Είναι προκλητικές οι φήμες που ακούγονται στην πόλη των Γιαννίνων για νέα ανοίγματα του Ομίλου GOODY’S στην πόλη, την ίδια στιγμή που εξακολουθούν να υπάρχουν χρωστούμενα μηνών τουλάχιστον σε 9 εργαζόμενους στα Γιάννενα και σε άλλους 9 στην Ηγουμενίτσα! Ακόμη πιο προκλητικές είναι οι φήμες ότι ο Όμιλος ετοιμάζεται για να ξανακάνει συμφωνία franchise με τον ίδιο επιχειρηματία (Κ. Γκόυμας) στη Λευκάδα! Έτσι δείχνει ο Όμιλος GOODY’S το «ενδιαφέρον» του για την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας…!

Ο Όμιλος GOODY’S να αναλάβει τις ευθύνες του και να πληρώσει τους εργαζόμενους! Να τους επαναπροσλάβει, κανένας να μη χάσει τη δουλειά του!    Επιμένουμε στον αγώνα μας, καλώντας όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, όλο το Γιαννιώτικο λαό να στηρίξει τον αγώνα των εργαζομένων! Θα το φτάσουμε μέχρι τέλος! Κανένας απλήρωτος του κλάδου να μη σκύψει το κεφάλι! Να απευθυνθεί στο σωματείο του, στους συναδέλφους του!

Κανένας μόνος του!

  • Να δοθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα!
  • Να διασφαλιστούν θέσεις εργασίας για τους εργαζόμενους!
  • Πλήρη και σταθερή δουλειά για όλους
  • Συλλογική σύμβαση εργασίας με κατοχυρωμένα πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments