Πέμπτη , 7 Ιουλίου 2022
Αρχική / Επικαιρότητα / Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά

Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά

Νέες κυκλοφορικές ρυθμίσεις στον Πειραιά αρχίζουν σήμερα και θα διαρκέσουν έως τον Οκτώβριο του 2016 λόγω εργασιών για το τραμ

elas_624432510
Η αστυνομία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Λόγω εργασιών κατασκευής τροχιόδρομου του ΤΡΑΜ θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς, περιοχής Δήμου Πειραιώς, κατά το χρονικό διάστημα από 30-3-2015 έως και 30-9-2016, καθ” όλη τη διάρκεια του 24ωρου, ως εξής:
• Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Εθνάρχου Μακαρίου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καραολή Δημητρίου, μέγιστου μήκους 300μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
• Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, με εξαίρεση τα οχήματα των Μ.Μ.Μ., στον συνδετήριο κλάδο εξόδου της οδού Εθν. Μακαρίου προς την οδό Μ. Ασίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται δεξιά από την Καρ. και Δημητρίου.
• Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον συνδετήριο κλάδο της οδού Εθν. Μακαρίου με την οδό Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, 2,85μ. από το αριστερό άκρο του οδοστρώματος, μέγιστου μήκους 90μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Μικρολίμανο.
• Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Ποσειδώνος – Μ. Ασίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζερβού και Γρ. Λαμπράκη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
Κατά την ανωτέρω διακοπή η έξοδος της Μ. Ασίας προς την οδό Πειραιώς θα παραμείνει ανοιχτή.
Περαιτέρω και στο πλαίσιο των ανωτέρω εργασιών, θα πραγματοποιηθούν και οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
• Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας, σε σαράντα (40) χλμ/ώρα, στην περιοχή των έργων και κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών.
• Απαγόρευση του προσπεράσματος επί των οδών Εθν. Μακαρίου και Λ. Ποσειδώνος – Μ. Ασίας.

3

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Αύξηση του ιικού φορτίου κατά 79% δείχνουν τα λύματα των Ιωαννίνων

Την εβδομάδα 27 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2022, παρατηρήθηκαν αυξητικές τάσεις, σε σχέση με την εβδομάδα 20 ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments